Masterchef: Πότε κάνει πρεμιέρα το show του Star
Reality TV

Masterchef: Πότε κάνει πρεμιέρα το show του Star

Masterchef: Πότε κάνει πρεμιέρα το show του Star

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο STAR με τον 3ο κύκλο, αυτή τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Όπως έχουμε αναφέρει, η παραγωγή έχει ήδη προχωρήσει στην επιλογή των 20 Chef που κατάφεραν να περάσουν τις audition και θα μπουν στο σπίτι του MasterChef. Στην πρεμιέρα ωστόσο, τη Δευτέρα, θα δούμε τη διαδικασία επιλογής τους.  Κατά τη διάρκεια των audition, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν!

Quiz: Πόσο MasterChef είσαι τελικά;

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε με την ημερομηνία της πρεμιέρας:

Το νέο πρόσωπο στο παιχνίδι

Food and Beverage Manager στο MasterChef 3, ο άνθρωπος, που θα δημιουργεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Χάρης Αντωνόπουλος. Ο Chef έχει περάσει από τις κουζίνες μεγάλων εστιατορίων στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον διάσημο Chef Nobu san των Matsuhisa. Όπως ο ίδιος δηλώνει, μαγειρεύει πάντα από καρδιάς, με έμπνευση τα ταξίδια του, αποσκοπώντας στην ευφορία των καλεσμένων του, στο δικό του πλέον εστιατόριο, το “Franzesca Bistro”, στην Αγία Παρασκευή.

Τον κρίσιμο ρόλο του Food and Beverage Manager κατείχε στα πρώτα MasterChef (τα δύο που προέβαλε το MEGA και την πρώτη σεζόν του STAR), ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η θέση αυτή μπορεί να μην προβάλλεται στη μικρή οθόνη, είναι όμως ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο παλιός γνώριμος στον διαγωνισμό

Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 3 θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης. Όπως συνηθίζεται, μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο γεμιστό κοτόπουλο

Ο παλιός γνώριμος, Γιάννης Αποστολάκης, τους εξασφαλίζει πρόσβαση στις κουζίνες, τους φέρνει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και τους head chef και γίνεται ο συνδετικός κρίκος της παρέας, όντας ταυτόχρονα ο ειδήμων ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Για την ώρα, από το κανάλι σχεδιάζουν την προβολή του παιχνιδιού Δευτέρα και Τρίτη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, εξετάζεται το ενδεχόμενο το MasterChef να παίζει περισσότερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!