MasterChef: Τα κόκαλα στο μπαρμπούνι και το πετυχημένο tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Reality TV

MasterChef: Τα κόκαλα στο μπαρμπούνι και το πετυχημένο tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

MasterChef: Τα κόκαλα στο μπαρμπούνι και το πετυχημένο tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Δύσκολα τα πράγματα στο αποψινό MasterChef καθώς ένα πολύπλοκο πιάτο έκρινε νικητές και χαμένους.

Η μέρα παρόλ’ αυτά ξεκίνησε με κέφι στο σπίτι του ριάλιτι.

Και φυσικά η Άλκηστις ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα καθώς δεν ήθελε να φύγει η Γιάννα από το σπίτι και τα έβαλε με τη Σπυριδούλα!

Ένα πιάτο από τον Σωτήρη Κοντιζά με… αγάπη!

Ο Ζαχίρ, η Γιάννα και η Ασημίνα πάλεψαν να αντιγράψουν ένα δύσκολο πιάτο βασισμένο σε καλά καθαρισμένο φιλέτο μπαρμπουνιού, ένα πιάτο κομμένο και ραμμένο για τον αυστηρό Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος όπως φάνηκε, καθόρισε τους νικητές και τον χαμένο της δοκιμασίας.

Οι κριτές έδωσαν εξαρχής σαφείς οδηγίες στους παίκτες για το τι πρέπει να προσέξουν και 50 λεπτά χρόνο.

Η “μάχη” με το μπαρμπούνι και οι ανυπόμονοι στον εξώστη

Οι τρεις παίκτες ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη που αποδείχτηκε επίπονη καθώς έπρεπε να κόψουν με ακρίβεια τα λαχανικά του πιάτου, να ξεκοκαλίσουν και να φιλετάρουν μπαρμπούνια και να φτιάξουν μια “δεμένη” σάλτσα.

Ο Ζαχίρ δεν δεχόταν εύκολα τις εντολές του εξώστη ενώ η Γιάννα και η Ασημίνα ήταν πολύ δεκτικές. Από την αρχή, η Ασημίνα φάνηκε να παίρνει προβάδισμα στις εργασίες ενώ η Γιάννα είχε μείνει πίσω με αποτέλεσμα η Άλκηστις στον εξώστη να έχει γίνει έξω φρενών με το ενδεχόμενο να φύγει η “ευνοούμενή” της.

Η Ασημίνα προς στιγμήν φάνηκε να έχει κάποιες ατυχίες στο πιάτο της όμως έσωσε την κατάσταση, το ίδιο και ο Ζαχίρ, ενώ η Γιάννα μέσα σε 7 λεπτά καθάρισε το ψάρι και το σώταρε.

Ο χρόνος τελείωσε και οι παίκτες ένας ένας πήγαν τα πιάτα τους στους κριτές. Για κάθε πιάτο υπήρχε κάτι καλό και κάτι όχι τόσο ευχάριστο. Αυτό όμως που έκρινε την αποχώρηση ήταν τα κόκκαλα στο μπαρμπούνι!

Ο… “ψυχοβγάλτης” Κοντιζάς και η συγκίνηση στην αποχώρηση

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε να εξηγήσει στους παίκτες την απόδοσή τους. Όπως τους είπε τελικά το πιάτο ήταν δύσκολο που χρειαζόταν μαγειρικό χέρι και αντίληψη.

Μέσα από έναν τρόπο που πραγματικά “μας έβγαλε την ψυχή” (και αυτό διότι όλα έδειχναν ότι θα φύγει η Ασημίνα), ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στη Γιάννα ότι το πιάτο της ήταν το λιγότερο πετυχημένο και όλα κρίθηκαν στο ότι είχε τα περισσότερα κόκαλα και τα λαχανικά δεν ήταν σωστά κομμένα.

Κατά την αποχώρησή της, η Γιάννα ήταν πολύ συγκινημένη, το ίδιο και οι κριτές διότι όπως είπαν η Γιάννα μπήκε στο παιχνίδι για να περάσει καλά και το κατάφερε.

https://www.instagram.com/p/Bu7BiU9hJIm/?utm_source=ig_web_copy_link

Το tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που θα σχολιαστεί!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο παιχνίδι και μέσω Twitter και η ανάρτησή του πραγματικά και συγκινεί αλλά και φέρνει δάκρυα από τα γέλια.

Αποχαιρέτισε τη Γιάννα και την ιδιόμορφη προφορά της με μια αξέχαστη στιγμή από το “Παρά Πέντε”, το σπαρταριστό τραγούδι της Αμαλίας.

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1105570752722599937