MasterChef – Tελικός: Τι λένε στα χωριά του Διονύση και της Μαργαρίτας για τους δύο υποψήφιους;
Reality TV

MasterChef – Tελικός: Τι λένε στα χωριά του Διονύση και της Μαργαρίτας για τους δύο υποψήφιους;

MasterChef – Tελικός: Τι λένε στα χωριά του Διονύση και της Μαργαρίτας για τους δύο υποψήφιους;

Οι γονείς του φιναλίστ μίλησαν σε τοπικό σάιτ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το MasterChef και το «Πρωινό» έκανε απευθείας σύνδεση με την Καλλονή, το χωριό της Λέσβου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Παράλληλα μίλησαν και φίλες της που τη στηρίζουν απόλυτα και πιστεύουν ότι θα είναι η νικήτρια.

Ο δημοσιογράφος του kalloninews.gr, Θεόφιλος Μύζικας δήλωσε ότι το να κερδίσει η Μαργαρίτα θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Καλλονή.

«Μου στέλνουν μηνύματα από το εξωτερικό από τότε μπήκε στον διαγωνισμό. Είναι αυτό που βλέπετε η Μαργαρίτα. Η μαμά της ήταν αρκετά χρόνια εδώ, τα τελευταία χρόνια είναι στην πατρίδα της στη Ρωσία. Οι γονείς της είναι χωρισμένοι. Δεν ξέρω με τον πατέρα της τι σχέση έχει» είπε.

https://streamable.com/vo70d5

Στον Πύργο, από την άλλη, ο κ. Αριστείδης και η κ. Βασιλική, οι γονείς του Διονύση, μίλησαν στο patrisnews.gr με συγκίνηση και καμάρι για τον Διονύση, τονίζοντας πως η μαγειρική είναι στο DNA του αλλά και ότι είναι το αουτσάιντερ για τη νίκη.

Για εκείνους ο γιος τους μπορεί και αξίζει να είναι ο μεγάλος νικητής του δημοφιλούς παιχνιδιού μαγειρικής, ενώ δεν έχουν καμία αμφιβολία για το πόσο άρτια θα χειριστεί εκείνος την νίκη ή την γενικότερη αναγνωρισιμότητα, καθώς όπως επισημαίνουν, ο Διονύσης είναι ένα παιδί εργατικό και ηπίων τόνων.

Το προτελευταίο επεισόδιο του MasterChef  πριν από τον μεγάλο τελικό βρίσκει τους δύο παίκτες ακόμη στο Sani Resort.

Η ώρα του τρίτου μέρους του τελικού ξεκινά με πιάτα αντιγραφής ενός chef που άρχισε να κερδίζει βραβεία, από τα πρώτα του κιόλας μαγειρικά βήματα, του σουηδικής καταγωγής δημιουργού του Aska, Fredrik Berselius.

Ύστερα από αρκετό καιρό, οι δύο φιναλίστ βρίσκονται σε μια επαγγελματική κουζίνα, εκτός αυτής του διαγωνισμού και καλούνται να αντιγράψουν πολύ δύσκολες δημιουργίες.