MasterChef: Το πλεονέκτημα της Μαρίνας έφερε γκρίνιες – Της πέταξε το μαγειρικό γάντι η Ηρώ
Reality TV

MasterChef: Το πλεονέκτημα της Μαρίνας έφερε γκρίνιες – Της πέταξε το μαγειρικό γάντι η Ηρώ

MasterChef: Το πλεονέκτημα της Μαρίνας έφερε γκρίνιες – Της πέταξε το μαγειρικό γάντι η Ηρώ

Άνω κάτω έγιναν οι δυο ομάδες

Γκρίνιες και εντάσεις έφερε η ομαδική δοκιμασία του MasterChef και το πλεονέκτημα της Μαρίνας μετά την κατοχή της χρυσής κάρτας που έχει περάσει στα χέρια της. Μιας και οι δυο ομάδες: κόκκινη και μπλε δεν έχουν αρχηγούς, η ανάδειξη τους δημιούργησε ένα εχθρικό κλίμα ανάμεσα στη Μαρίνα και την Ηρώ, με τη δεύτερη να της πετά το… μαγειρικό γάντι για να αναμετρηθούν η μία απέναντι στην άλλη ως αρχηγοί.

Τα πλεονεκτήματα της Μαρίνας όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν:

να ορίσει τους αρχηγούς των δυο ομάδων,

να επιλέξει ποιος παίκτης θα αναμετρηθεί με ποιον στη δοκιμασία,

να πάρει έναν παίκτη για την ομάδα της, ώστε οι ομάδες να είναι ισάριθμες και

να μεταφέρει δυο παίκτες από την κόκκινη ομάδα στη μπλε και δυο από τη μπλε να τους μεταφέρει στην κόκκινη.

Από αυτά τα τέσσερα πλεονεκτήματα η Μαρίνα μπορούσε να επιλέξει τα δύο και φυσικά εκείνη έμεινε στο μεταγραφικό κομμάτι και επέλεξε τα δυο τελευταία πλεονεκτήματα.

Αρχικά, λοιπόν, η πρώτη μεταγραφή ήταν η Μαργαρίτα, με τη Μαρίνα να την κλέβει από τη μπλε ομάδα και να τη μεταφέρει στην κόκκινη.

Αναφορικά με το δεύτερο πλεονέκτημα, η Μαρίνα έστειλε τη Μαρία και την Ανούς στη μπλε ομάδα και έφερε στην κόκκινη ομάδα την Κωνσταντίνα και τον Αλέξανδρο. Μάλιστα, έχοντας έρθει πιο κοντά στην Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως αν κάτι πάει στραβά θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να τη σώσει.

«Δεν είχα αποφασίσει ποιος θα πάει στη μπλε. Ήμουν σε δίλημμα να ακολουθήσω τη λογική ή το συναίσθημα. Ακολούθησα τη λογική μου και όχι το συναίσθημα», είπε η Μαρίνα με την Ανούς να ξέσπασε νευρικά γέλια.

«Είναι προσωπεία δεν είναι χαρακτήρες. Είναι προσωπεία αυτά», είπε η Ανούς για τη Μαρίνα με τη Μαρία να αναφέρει πως περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά ήρθε η πρόκληση της Ηρούς στη Μαρίνα. «Θα ήθελα να είμαι αρχηγός στη μπλε ομάδα και θα ήθελα να προκαλέσω τη Μαρίνα να βγει μπροστά γιατί έχω ακούσει πολλά», είπε η Ηρώ.

https://streamable.com/uplajq

Οι δυο ομάδες έκαναν μια μίνι σύσκεψη και η κόκκινη ομάδα αποφάσισε τελικά να έχει αρχηγό τον Αντώνη. Ενώ, η μπλε ομάδα αποφάσισε να έχει τελικό αρχηγό της την Ηρώ. «Θα τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Στα ψου ψου ψου και τα μου μου μου όλοι καλοί είμαστε τελικά. Μπροστά δεν μπορούμε να βγούμε και να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον face to face. Μόνο από πίσω. Δεν μου αρέσει και δεν με αντιπροσωπεύει αυτό ως άνθρωπο», είπε η Ηρώ με τη Μαρία να απαντά: «Η ομάδα διαλέγει αρχηγό. Τι θα τους πω; Διαλέξτε εμένα;»

«Μια ομαδική είναι το καλύτερο μέρος να λύσεις οποιαδήποτε διαφωνία σου. Δεν το έκανε, δεν πειράζει», είπε η Ηρώ στη συνέντευξή της, με τη Μαρίνα να λέει: «Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηρώ. Όταν θα θέλει να μου πει κάτι ας έρθει να με πιάσει. Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω. Αν είσαι αυτό που είσαι και λες ότι αντιπροσωπεύεις τη λεβεντογέννα Κρήτη έλα να μου πεις “άκουσα αυτό ισχύει;” Κι εγώ θα σου πω την αλήθεια».

https://streamable.com/v7g2ju