MasterChef – Twitter: Πήρε το ρίσκο και «έκλεψε» την αρχηγία – «Θα τους μαστιγώσει ο Άνχελ»
Reality TV

MasterChef – Twitter: Πήρε το ρίσκο και «έκλεψε» την αρχηγία – «Θα τους μαστιγώσει ο Άνχελ»

MasterChef – Twitter: Πήρε το ρίσκο και «έκλεψε» την αρχηγία – «Θα τους μαστιγώσει ο Άνχελ»

Άλλαξαν τα δεδομένα άλλη μια φορά

Απαιτητική η εβδομάδα που ξεκίνησε για τους 17 επίδοξους μάγειρες του MasterChef που θα πρέπει να διαγωνιστούν σε πιάτα με θέμα τη θάλασσα.

Πριν την έναρξη της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν κάτι που προκάλεσε ανατριχίλια στους διαγωνιζόμενους.

Όποιος το επιθυμεί τούδε και στο εξής μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία εξασφαλίζοντας ασυλία μέχρι τους «12». Στην περίπτωση όμως που δεν καραφέρνει θα βγαίνει αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Υπάρχει κάποιος που θέλει τη θέση του αρχηγού;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Άνχελ να σηκώνει το χέρι του και να προκαλεί σε αναμέτρηση τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη.

Ο Νίκος συνεχάρη τον αντιπαλό του για το θάρρος του και δήλωσε πως «θα μιλήσουν τα μαχαίρια».

Ο Κώστας από την άλλη βρήκε παράτολμη την απόφασή του κι εξήγησε: «Έβαλε τρικλοποδιά με δύο πόδια στον εαυτό του. Σε περίπτωση που χάσει βγαίνει υποψήφιος και σε περίπτωση που έρθει στους γκρι “hello ο Κώστας είναι εδώ πέρα θέλει καιρό να γίνει αρχηγός. Πού πας ρε;».

Ο Άνχελ τα πήγε περίφημα με την προσπάθειά του και έτσι εκτόπισε τον Νίκο από την αρχηγία αποχαιρετώντας παράλληλα την ομάδα του.

«Για μένα τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Είναι ένα βάρος. Είμαι διατεθειμένος να το κουβαλήσω. Χάρηκα με τον εαυτό μου που έκανα αυτή την κίνηση και στο τέλος μου βγήκε», δήλωσε ο Άνχελ αμέσως μετά τη νίκη του.

Όσο για το Twitter τρόλαρε τον νέο αρχηγό καθώς από τα πλάνα του τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου φάνηκε ότι ανέβηκε στη θέση με άγριες διαθέσεις…

Διαβάστε επίσης

MasterChef: Είδε τον καλεσμένο και έμπηξε (πάλι) τα κλάματα – «Ας του δώσει κάποιος τα χάπια του!»