MasterChef – Ζωή: «Ο Σταμάτης μου ζήτησε συγγνώμη»
Reality TV

MasterChef – Ζωή: «Ο Σταμάτης μου ζήτησε συγγνώμη»

MasterChef – Ζωή: «Ο Σταμάτης μου ζήτησε συγγνώμη»

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής στο Breakfast@Star

Εκτός MasterChef έμεινε η Ζωή, ύστερα από δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες που πέρασε εντός του διαγωνισμού, όπου βρισκόταν συνεχώς προτεινόμενη από τους συμπαίκτες της και δεχόταν αρνητικά σχόλια από τους ίδιους.

Μάλιστα, άκουσε και πολύ σκληρά λόγια από έναν συγκεκριμένο, τον Σταμάτη, ο οποίος της ευχήθηκε να μην επιστρέψει στο σπίτι και να χάσει στη διαδικασία αποχώρησης, όπως και συνέβη.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Ανακαλύψαμε καινούρια πράγματα όλα τα παιδιά και για τους εαυτούς μας, για τη μαγειρική, ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο. Δεν κρατάω κακία σε κανένα παιδί, ό,τι έγινε, έγινε. Σίγουρα η συμπεριφορά κάποιων παιδιών με επηρέασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όμως προσπάθησαν να το αφήσω πίσω μου. Γενικά είμαι τέτοιος χαρακτήρας, οπότε δεν κρατάω και κακία στα παιδιά», δήλωσε η Ζωή στο Breakfast@Star.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Η εβδομάδα μου ξεκίνησε καλά, απλά δεν κατέληξε καλά», τόνισε.

Για το αν κρατάει κακία στον Σταμάτη και τον τρόπο που της μίλησε, απάντησε: «Ο Σταμάτης μετά από αυτά που είπε μου ζήτησε συγγνώμη, οπότε δεν του κρατάω κακία. Θα μου λείψει πάρα πολύ η Χριστίνα. Και η Βιβή. Όλοι θα μου λείψουν, η καθημερινότητα, το σπίτι, το πλατό».

Διαβάστε ακόμα

MasterChef: Αποχώρησε και δεν είδε καν τη βαθμολογία της!