MasterClass: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κήρυξε τη λήξη των μαθημάτων και «απέβαλε» όσους δεν ήξεραν πώς τρώγεται το σωστό πιτόγυρο
Reality TV

MasterClass: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κήρυξε τη λήξη των μαθημάτων και «απέβαλε» όσους δεν ήξεραν πώς τρώγεται το σωστό πιτόγυρο

MasterClass: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κήρυξε τη λήξη των μαθημάτων και «απέβαλε» όσους δεν ήξεραν πώς τρώγεται το σωστό πιτόγυρο

Στο προσκήνιο και πάλι το τζατζίκι αβοκάντο

Οι 12 του τελικού του φετινού MasterChef φόρεσαν τα καλά τους και μπήκαν στην κουζίνα του ριάλιτι για ένα ακόμα MasterClass.

«Στις ομορφιές σου» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη βαμμένη και χτενισμένη Μαργαρίτα.

Μόνο που ο σεφ -πέρα από τα πειράγματα- τους είχε «κακά» νέα. Αυτό ήταν και το τελευταίο τους μάθημα καθώς οδεύουν για τον τελικό.

«Θα δείτε γιατί. Είμαστε γεμάτοι εκπλήξεις» είπε.

Τα επιφωνήματα πολλά από παίκτες όπως ο Παύλος που δήλωσε control freak και την Ανούς.

Ο σεφ Λεό όμως τους είχε μια γευστική έκπληξη που μάντεψε η Μαργαρίτα, πιτόγυρα!

«Σουβλάκια τα λένε οι πολλοί που τα πληρώνουν 2 και 40, ο Σωτήρης τα λέει καμπαγιάκι και τα χρεώνει παραπάνω» είπε χιουμοριστικά.

Ο κριτής  ρώτησε κάθε παίκτη ξεχωριστά στη διάρκεια του μαθήματος πώς τρώει το σουβλάκι τους και οι γνώμες ήταν πολλές.

Σύμφωνα όμως με εκείνον ένα πράγμα δεν πρέπει να έχει το σωστό σουβλάκι: πατάτες τηγανιτές.

«Θα κάνουμε και τζατζίκι αβοκάντο;» ρώτησε ο Διονύσης τη συνταγή που έκανε πάταγο στο περσινό MasterClass.

«Το σουβλάκι πρέπει να είναι σωλήνας» είπε ο σεφ.

«Μαρίνα, τι βάζεις μέσα; Βάζεις πατάτες; Γεια σου» της είπε και έφαγε εικονική αποβολή για την επιλογή της όπως και ο Αλέξανδρος, η Ανούς που ως Θεσσαλονικιά τρώει μπαμπάτσικο σουβλάκι με πατάτες. Εκτός τάξης και ο Σκορδάκης που τρώει διαστροφικό σουβλάκι όπως του είπε ο σεφ επειδή βάζει λάχανο καρότο!

Ο Τζαμαλής δήλωσε ότι δεν έχει σημασία πώς είναι το σουβλάκι αρκεί να μουδιάζει το χέρι του από το βάρος!

Το ένοχο μυστικό του Τζίο αποκάλυψε ο Διονύσης, ότι τρώει σουβλάκι με χαλούμι και λαχανικά.

https://streamable.com/955dw7

Μόνο κρέας-πατάτα τρώει η Μαρία.

Το μεγαλύτερο ατόπημα όλων όμως το έκανε η Λία που δήλωσε ότι το σωστό σουβλάκι στον Βόλο απαιτεί μέσα κοτόπουλο, πατάτες, ουγγαρέζα! «Βγάλε την ποδιά και πέρνα έξω!» της είπε ο σεφ για την απαράδεκτη συμπεριφορά.

Η Μαργαρίτα τρώει με απ’ όλα και μπούκοβο! Το κυπριακό σουβλάκι όμως του Παύλου ήταν υπερπλήρες: σεφταλιές, αγγούρι, ντομάτα, ταχίνι και κρεμμύδι.

Πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτιαξε σουβλάκι από την αρχή, δείχνοντας τη συνταγή για το ζυμάρι, το σωστό κρέας για το σουβλάκι, μαρινάρισμα και γιαούρτι αλλά και πώς φτιάχνουμε ωραίες πατάτες.

https://streamable.com/3v5shr

Το θέμα του ντελίβερι έπεσε στο τραπέζι αφού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τι παραγγέλνουμε απ’ έξω για να δούμε αγώνα.

Και φυσικά η Λία και πάλι ανέφερε ότι στον Βόλο τρώνε πεϊνιρλί με πατάτες και ουγγαρέζα!

https://streamable.com/r4eb27

Στο τέλος του μαθήματος ήρθε η ώρα για τύλιγμα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φώναξε τον Διονύση να αναλάβει τις παραγγελίες και τον ρόλο του τυλιχτή και ξέδωσαν τρώγοντας πιτόγυρα!

Τύλιξε όμως και ο ίδιος όπως θα δείτε:

https://streamable.com/ffhs7f