My Style Rocks Gala:  Ο “μάγκας” Λάκης, η έξυπνη “σίτα” και το “Αγγελάκι” Ευρυδίκη
Reality TV

My Style Rocks Gala: Ο “μάγκας” Λάκης, η έξυπνη “σίτα” και το “Αγγελάκι” Ευρυδίκη

My Style Rocks Gala:  Ο “μάγκας” Λάκης, η έξυπνη “σίτα” και το “Αγγελάκι” Ευρυδίκη

Το πρόωρο "αντίο" της Αμίνας, η παίκτρια που σώθηκε και η παίκτρια που έδιωξαν οι κριτές

Με μία οικειοθελή και μία κανονική αποχώρηση ολοκληρώθηκε το δεύτερο My Style Rocks Gala.

Η Αμίνα Χακίμ δεν ήταν στο επεισόδιο της Παρασκευής και στο gala ανακοινώθηκε ότι αποχώρησε οριστικά.

Άλλωστε η παίκτρια που είχε κυριαρχήσει την προηγούμενη εβδομάδα πιέστηκε, “έσπασε” και τελικά φαίνεται ότι θέλησε να εγκαταλείψει.

Το θέμα του gala ήταν Lingerie Glam αν και κάποιες διαγωνιζόμενες μάλλον δεν το κατάλαβαν σωστά.

Αυτός όμως που το κατάλαβε πλήρως ήταν ο Λάκης Γαβαλάς που εμφανίστηκε με κεντητή με πέρλες ρόμπα, τα εσώρουχα φορεμένα πάνω από ρούχα, ξανθή-μαύρη περούκα και μουστάκι!

https://streamable.com/j98nr

Την πιο ψηλή βαθμολογία και άρα νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Janna η οποία ήταν μέσα στο θέμα.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν πολύ ενθουσιασμένος και σηκώθηκε δήθεν για να το παίξει αυστηρός και τελικά έκανε όλο το πλατό να λυθεί στα γέλια όταν ρώτησε την παίκτρια αν η “σίτα” που φορούσε στο πρόσωπό της ήταν η… έξυπνη!

https://streamable.com/qk61x

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις με εσάνς γκόθικ ήταν αυτή της Άντζυς Ανδριτσοπούλου, η οποία όπως δήλωσε φορούσε στο κεφάλι της ένα χειροποίητο headpiece από μιτσουμάτα, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Λάκη Γαβαλά.

Όταν η Έλενα προσπάθησε να προφέρει τα μιτσουμάτα, τα είπε μάτσου πιτσου και ο Λάκης έσπευσε να τη βοηθήσει: “Μίτσου μάτα. Μάτα στα ιταλικά είναι η τρελή, η τρελή του Μήτσου”.

https://streamable.com/wa6u3

Από τις εκτός concept εμφανίσεις ήταν της Τόνιας που απλώς έβαλε εσώρουχα και βγήκε και φυσικά οι κριτές δεν της έδωσαν υψηλή βαθμολογία. “Θα σου βάλω 2 επειδή είναι gala για να είμαι κι εγώ γκαλά” της είπε η Έλενα.

Χαριτωμένη στιγμή ήταν όταν η Κατερίνα Στικούδη μπερδεύτηκε και ζήτησε ξανά από τον Λάκη Γαβαλά να αξιολογήσει την παίκτρια.

https://streamable.com/r21g3

H στιγμή που οι κριτές και η παρουσιάστρια δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια ήταν όταν βγήκε μια… μαγκιά στον Λάκη Γαβαλά βαθμολογώντας τη Στέλλα και θέλησε να το τραβήξει.

“Κράτα το μόνιμα το μουστάκι” του είπε η Κατερίνα.

“Το στρίβω κιόλας. Θα αφαιρέσω και μία πορδή και θα δεις τι έχει να γίνει μετά!” είπε κάνοντας την Έλενα Χριστοπούλου να δακρύσει.

Και ξαφνικά η φωνή του έσπασε λέγοντας: “Ε μη μας μείνει και κανένα κουσούρι!”

https://streamable.com/mn3pl

Πολλή συζήτηση έγινε για την εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν η οποία προσπάθησε να ντυθεί με έμπνευση το “Μάτια ερμητικά κλειστά”.

Τόσο η Έλενα όσο και ο Στέλιος δήλωσαν άγνοια για τα πάρτι αυτά και εντυπωσιάστηκαν από τις γνώσεις του Λάκη Γαβαλά και αστειευόμενοι είπαν ότι θα κάτσουν στην πόρτα.

“Στα κάγκελα να κάτσεις” είπε ο Λάκης στον Στέλιο.

https://streamable.com/tf647

Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε με φτερά ως άλλο “αγγελάκι” της Victoria’s Secret φορώντας μόνο εσώρουχα και ελαφρά απογοήτευσε τον Λάκη που περίμενε να της βάλει μεγάλο βαθμό επειδή θα τον εντυπωσίαζε.

https://streamable.com/6t5tu

Η νικήτρια της εβδομάδας και η παίκτρια που αποχώρησε

Νικήτρια των 2.500 ευρώ ήταν η Janna και οι κοπέλες με τις 3 χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Ευρυδίκη, η Στέλλα και η Έφη.

Οι παίκτριες επέλεξαν να σώσουν τη Στέλλα.

https://streamable.com/8y2df

Από την πλευρά τους, ο Στέλιος Κουδουνάρης διάλεξε να μείνει η Έφη, η Έλενα Χριστοπούλου την Ευρυδίκη και τελικά ο Λάκης Γαβαλάς έλυσε τον γόρδιο δεσμό επιλέγοντας να αποχωρήσει η Έφη.

https://streamable.com/8qbit