My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Αμάντας που δεν έπεισε – «Έκρυβα το σώμα μου»
Reality TV

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Αμάντας που δεν έπεισε – «Έκρυβα το σώμα μου»

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Αμάντας που δεν έπεισε – «Έκρυβα το σώμα μου»

Από τι αυτοάνοσο αποκάλυψε η Αμάντα Μανωλάκου ότι πάσχει μιλώντας στο My Style Rocks; Γιατί δεν έπεισε το Τουίτερ;

Η Αμάντα Μανωλάκου έγινε… θεία όπως ανέφερε στο My Style Rocks ενώ πηγαίνοντας στους κριτές αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλανίζει.

«Θεία δε με λέτε; Έγινα θεία. Πάω στο σχολείο της ανιψιάς μου που είναι Καθολικό για να πάρω βαθμούς και εκεί ντύνονται πιο αυστηρά» είπε εξηγώντας το concept της.

Ο συμπαίκτριές της όπως η Μορτασία της έβαλε 3 και έσταζε μέλι για την Αμάντα λέγοντας ότι τη φωτίζει το λευκό. «Σε βλέπω πιο όμορφη από ποτέ» της είπε και έπεσαν όλοι από τα σύννεφα.

Πηγαίνοντας στους κριτές

«Βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο στυλ. Επειδή έβαλες άσπρο είναι κάτι διαφορετικό; Είναι το ίδιο με πριν. Δεν θέλω να πιάσω περισσότερο χρόνο για να σου πω ότι δεν είναι κάτι διαφορετικό» της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε μία ένσταση ότι το λουκ της την 20 χρόνια μεγαλύτερη ενώ είναι μια νέα γυναίκα. Παρόλα αυτά παραδέχτηκε ότι το λουκ είναι σωστό.

«Είσαι σαν μια καλοντυμένη γυναίκα 55 συν» της είπε.

Η εξομολόγηση της Αμάντας

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι που μου λέγατε ότι κρύβω το σώμα μου, είχα περάσει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, με ένα αυτοάνοσο που ήταν σοκ. Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχιζα να κρύβω το σώμα μου, η κορτιζόνη μένει στον οργανισμό 12 μήνες. Τώρα που έχω μάθει να αγαπώ το σώμα μου, ξαναήρθα, και έχω αποφασίσει να μην το κρύβω γιατί θεωρώ ότι έχω ένα ωραίο σώμα έχοντας και ένα παιδάκι. Πιστέψτε με κύριε Κουδουνάρη, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη γιατί σε αυτή την 5ετία έκανα συνέχεια layering και έχω αρχίσει να αφαιρώ» εξομολογήθηκε η παίκτρια. «Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα “πες μου ότι δεν θα πεθάνω” γιατί έχω και ένα παιδί» είπε ακόμα. «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, έχω όλα όσα χρειάζομαι και πλέον αγαπώ πολύ τον εαυτό μου».

Δυστυχώς όμως δεν φάνηκε να συγκινεί τόσο το Τουίτερ με το δράμα της -παρότι το πρόβλημα της υγείας της είναι σοβαρό- και έτσι δεν της χαρίστηκε στα σχόλια. Δείτε τις αντιδράσεις:

https://twitter.com/Ringwra08142384/status/1704479758325624988

https://twitter.com/Tingkii/status/1704481637659025740