My Style Rocks: Οι κριτές “έστησαν στον τοίχο” την Κιάρα για τη σχέση της με την Ραμόνα
Reality TV

My Style Rocks: Οι κριτές “έστησαν στον τοίχο” την Κιάρα για τη σχέση της με την Ραμόνα

My Style Rocks: Οι κριτές “έστησαν στον τοίχο” την Κιάρα για τη σχέση της με την Ραμόνα

"Ήταν σαν να έβλεπα ένα Ραμονάκι" της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης

Στον “τοίχο” έστησαν την Κιάρα οι κριτές του My Style Rocks για τα όσα ακούγονται ότι έχει στυλίστρια την περσινή νικήτρια του ριάλιτι, Ραμόνα Βλαντή.

Ήδη από χθες, ο Στέλιος Κουδουνάρης της είχε πει ότι στο σημερινό επεισόδιο έχει πολλά να της πει.

Έτσι όντως ξεκίνησε να της δείχνει φωτογραφίες που όπως είπε ο ίδιος -αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου- έστειλαν τηλεθεατές με την εμφάνιση της Κιάρας και την αντίστοιχη της Ραμόνας.

Μάταια η παίκτρια προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

Το “Ραμονάκι” και η Ραμόνα

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι που με απασχολεί πολύ τις τελευταίες μέρες. Φαντάζομαι ότι ξέρεις σε τι αναφέρομαι”, της είπε.

“Από ένα μπουφάν ξεκίνησαν όλα και μετά είδαμε κι ένα παλτό, κι ένα φόρεμα, κι αυτά τα γυαλιά. Σε πέντε επεισόδια φοράς τουλάχιστον δέκα κομμάτια που έχει ίδια η Ραμόνα η οποία λάμπει διά της απουσίας της” της είπε.

“Να έχεις κατ’ εικόνα τα ίδια ρούχα με την περσινή νικήτρια του My Style Rocks πώς γίνεται αυτό, πώς πάει;” της είπε η Έλενα που την ρώτησε ευθέως αν το styling το κάνει μόνη της ή με τη Ραμόνα.

“Εγώ με τη μητέρα μου”, απάντησε η Κιάρα.

“Ήρθες έτοιμη και είχες απαντήσεις. Επειδή τη Ραμόνα την έχω ζήσει καιρό, ξέρω πώς επέλεγε τα concept της και ξέρω και τον τρόπο που έκανε styling. Είναι σαν να έβλεπα ένα Ραμονάκι την προηγούμενη εβδομάδα που κάποιος του έγραψε τα concept που δεν ήξερε τι να απαντήσει, κάποιος σε έντυσε περίπου για να μη βγάζει μάτι. Αυτή είναι η άποψή μου.

Επιθυμώ σε έναν διαγωνισμό να υπάρχει δικαιοσύνη, να μη βάζουμε βαθμούς στη δουλειά κάποιου άλλου. Και δεν μπορώ να σε βαθμολογώ αν δεν είναι το προσωπικό σου στυλ. Δεν θέλω να νιώσω βλάκας, θα σου βάζω κάτι λιγότερο μέχρι να σιγουρευτώ ότι τα κάνεις μόνη σου. Θα χαρώ στο τέλος να έχεις δίκιο κι εγώ άδικο”, της είπε και της έβαλε 3.

Η μονάδα της Έλενας Χριστοπούλου

“Κάθε μαμά αγαπάει το παιδί της, την ξέρω τη μαμά σου δεν είναι μία γυναίκα που την ενδιαφέρει να είναι λουσάτη. Δεν ξέρω τι βοήθεια μπορεί να σου δίνει. Άστο, κάν’ το μόνη σου”, της είπε ο Λάκης Γαβαλάς. “Σήμερα αυτό το λουκ το μανταμέ είναι πολύ ωραίο” σχολίασε και της έβαλε 4.

“Πολύ καλύτερο να είσαι κακός αλλά αληθινός αντί για καλός αλλά μίμος. Όποιος θέλει να σε βοηθήσει πρέπει να το κάνει επειδή σε αγαπάει όχι επειδή είσαι ο Δούρειος Ίππος. Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουνα”, της είπε με πολλή αυστηρότητα η Έλενα Χριστοπούλου -στέλνοντας μήνυμα και στη Ραμόνα- και της έβαλε μονάδα!

https://streamable.com/wtpkv