My Style Rocks – Νέο σενάριο: «Να “ξεκουράσουν” λίγο τον κύριο Σκουλό!»
Reality TV

My Style Rocks – Νέο σενάριο: «Να “ξεκουράσουν” λίγο τον κύριο Σκουλό!»

My Style Rocks – Νέο σενάριο: «Να “ξεκουράσουν” λίγο τον κύριο Σκουλό!»

Ο Νίκος Γεωργιάδης έθεσε στο τραπέζι ένα νέο σενάριο για το μέλλον της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας

Πολλή συζήτηση έχει φέρει το My Style Rocks και το αν θα παραμείνει η Σοφία Χατζηπαντελή στον διαφαινόμενο δεύτερο κύκλο που έρχεται από το 2024.

Το ρεπορτάζ του Πρωινού Σουσού ανέφερε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή θα αποχωρήσει και έχει ήδη ενημερωθεί για αυτό.

Τη θέση της όμως όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος δεν θα πάρει η Ραμόνα Βλαντή παρότι το κοινό θα την ήθελε.

Η Ελένη Τσολάκη αναρωτήθηκε γιατί οι κριτές δεν γίνονται 4 και τότε έπεσε στο τραπέζι από τον Νίκο Γεωργιάδη ένα νέο σενάριο για την κριτική επιτροπή.

«Να τον “ξεκουράσουν” λίγο τον κύριο Σκουλό» είπε ο διευθυντής του ΟΚ!

«Μου έρχεται μια πληροφορία στο κινητό μου ότι το σενάριο του Νίκου παίζει να έχει βάση. Κάτσε μη δε φύγει μόνο η Σοφία!» είπε η Ελένη.

«Δεν το είπα τυχαία» της είπε με νόημα ο Νίκος Γεωργιάδης. «Πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στη μέση μία γυναίκα, είναι δεδομένο για την παραγωγή. Επικοινώνησα με τον ΣΚΑΪ και μου είπαν ότι δεν έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης της Χατζηπαντελή και μου κάνει εντύπωση γιατί έχουν πυκνώσει τα σενάρια που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή που τη θέλουν εκτός MSR τη δεύτερη σεζόν. Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου ολοκληρώνονται 10 Δεκεμβρίου με τον τελικό που εμείς θα δούμε όμως μετά τα μέσα Ιανουαρίου. Μετά το project θα “ξεκουραστεί” για 2-3 βδομάδες και θα ξεκινήσει ξανά τον Φεβρουάριο» είπε ακόμα.