My Style Rocks: Τα απρεπές ηλικιακό σχόλιο της Γεωργίας και η κρίση… αυτογνωσίας της Χατζηπαντελή
Reality TV

My Style Rocks: Τα απρεπές ηλικιακό σχόλιο της Γεωργίας και η κρίση… αυτογνωσίας της Χατζηπαντελή

My Style Rocks: Τα απρεπές ηλικιακό σχόλιο της Γεωργίας και η κρίση… αυτογνωσίας της Χατζηπαντελή

Σε ένταση σήμερα το επεισόδιο του My Style Rocks μετά την εμφάνιση της Γεωργίας...

Ανέβηκαν και σήμερα οι τόνοι στο επεισόδιο του My Style Rocks με την εμφάνιση της Γεωργίας που κατέληξε με κλάματα μπροστά στην κριτική επιτροπή μετά από επίθεση που εξαπέλυσε στον Στέλιο Κουδουνάρη.

Η ένταση ξεκίνησε από την κριτική της συμπαίκτριας της Ντένης που σχολίασε ότι το outfit της δεν αντιστοιχεί με τον καιρό…

«Εάν τα φόραγα εγώ θα μου έλεγε ότι θα κρυώσω. Θέλει λίγο πιο πολλά ρούχα επειδή θα κρυώνεις. Αν φόραγα αυτά εγώ με την κοιλιά έξω και χωρίς κάλτσες θα κρύωνα…».

Τότε η Γεωργία της απάντησε: «Έχεις και κάποια ηλικία εσύ…». Το πλατό πάγωσε με την αντίδραση της παίκτριας και η Κατερίνα Καραβάτου της απάντησε: «Ντροπή… τώρα αυτά δεν είναι σωστά».

«Σβήνει τώρα ο βαθμός μου;» της ανταπάντησε η Ντένη που της είχε βάλει 3.

Δείτε το απόσπασμα:

Στην συνέχεια η παίκτρια κατευθύνθηκε προς την κριτική επιτροπή όπου ο Στέλιος Κουδουνάρης παρατήρησε ένα καρτελάκι στα ρούχα της και φυσικά «της την είπε».

«Καλά κάνεις και ντρέπεσαι για το καρτελάκι γιατί όταν μπήκες στο παιχνίδι έκανες ένα πρόλογο και παρουσιάστηκες στο παιχνίδι ότι δεν σου αρέσουν τα ασιδέρωτα και έρχεσαι εδώ με τα καρτερλάκια;».

Τότε η Γεωργία του επιτέθηκε: «Τι μου λέτε τώρα; Σας έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα ότι δεν φέρνω σωστές προτάσεις και ρούχα; Σας έχω φέρει ασιδέρωτα, σας έχω κλάψει, σας έχω κάνει κριτική που μου βάζετε 1;».

Φυσικά ο Στέλιος Κουδουνάρης επέμεινε στην κριτική του έχοντας μείνει άφωνος από τα λόγια της παίκτριας.

Τον ρόλο του δικηγόρου του σχεδιαστή ανέλαβε ο Δημήτρης Σκουλός που επέπληξε την παίκτρια λέγοντάς της ότι ήταν υπόθεση δευτερολέπτων να αφαιρέσει το καρτελάκι

«Καταλαβαίνω την κριτική σας και ντρέπομαι με τον εαυτό μου, με εμένα τα βάζω…».

Δείτε την κριτική στο απόσπασμα:

Από τα highlights του επεισοδίου η κρίση αυτογνωσίας της Σοφίας Χατζηπαντελή όταν η Κατερίνα Καραβάτου την επαίνεσε για την πρόταση που έκανε στην παίκτρια για τα κορδόνια της.

«Είμαι σε αυτή τη θέση maybe επειδή ξέρω κάτι, κάποτε» απάντησε η κριτής.