Νέο ειδύλλιο στο GNTM: Ανδρέας και Λία έρχονται κοντά
Reality TV

Νέο ειδύλλιο στο GNTM: Ανδρέας και Λία έρχονται κοντά

Νέο ειδύλλιο στο GNTM: Ανδρέας και Λία έρχονται κοντά

Επιβεβαιώθηκε το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το ειδύλλιο Μαρινέλλας και Σήφη

Έντονα συναισθήματα, ίντριγκες, αλλά και έρωτας στο φετινό GNTM. Η απόφαση να βρεθούν στο σπίτι του ριάλιτι κορίτσια και αγόρια φαίνεται πως έχει οδηγήσει σε τρυφερά ειδύλλια ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και το ένα love story διαδέχεται το άλλο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM αποκαλύφθηκε το love story της Μαρινέλλας με τον Σήφη, επιβεβαιώνοντας το spoiler του «Ευτυχείτε», ενώ δυο ακόμη ζευγάρια φαίνεται πως υπάρχουν στο ριάλιτι. Σε λίγο θα αποκαλυφθεί το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Αιμιλιάνο και τη Μαριά Αγάπη, που έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ενώ τώρα μαθαίνουμε πως υπάρχει και τρίτο ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Ανδρέα, που είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού και τη Λία. ¨Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Στο σπίτι του GNTM δεν υπάρχουν κάμερες όπως στο Big Brother, ενώ υπάρχει και ένας υπόγειος χώρος όπου μένει ανεκμετάλλευτος και μπορούν να πάνε οι παίκτες.

Τέλος, αναφέρθηκε ότι οι κάμερες μπαίνουν μόνο τέσσερις ώρες μέσα στο σπίτι του GNTM και γράφουν, με αποτέλεσμα οι παίκτες να είναι πιο άνετοι και ελεύθεροι.

https://streamable.com/n4tme6