Νίκος Κοκλώνης: «Ο νικητής του Fame Story είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια! Ανυπομονώ!»
Reality TV

Νίκος Κοκλώνης: «Ο νικητής του Fame Story είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια! Ανυπομονώ!»

Νίκος Κοκλώνης: «Ο νικητής του Fame Story είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια! Ανυπομονώ!»

Ο παρουσιαστής μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη... Παρασκευή του Fame Story!

Μία ημέρα μετά τον μεγάλο ημιτελικό του Fame Story, που σάρωσε στα trends του Twitter, με περισσότερα από 12.800 tweets και κέρδισε για ακόμα μία Παρασκευή τα ανδρικά κοινά, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε το σύνθημα για μία νέα εβδομάδα γεμάτη τραγούδι και δυνατά challenges ανάμεσα στην τετράδα που έχει απομείνει στον διαγωνισμό και διεκδικεί τη μεγάλη νίκη και το έπαθλο.

Η ανάδειξη άλλωστε το μεγάλου νικητή του μουσικού διαγωνισμού, είναι απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο καλείται να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη, για να τον στηρίξει στην προσπάθειά του, στην τελευταία στροφή!

Ο Νίκος Κοκλώνης, στον μίνι απολογισμό του ημιτελικού, θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για την αγάπη που έχουν δείξει στο Fame Story και ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της επόμενης Παρασκευής!

«Ο Ημιτελικός μας ήταν μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη τόσο όμορφα συναισθήματα!

Τα παιδιά μας συγκίνησαν όλους όχι μόνο με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, αλλά και με το πόσο υποστηρικτικοί ήταν ο ένας με τον άλλο στα απαιτητικά τους ντουέτα! 

Μεγάλο μπράβο και στους έξι που έφτασαν μέχρι εδώ, που εξελίχθηκαν τόσο πολύ και ανακάλυψαν πόσο πολλά μπορούν να πετύχουν!

Ακόμα πιο μεγάλο μπράβο σε Αριστέα, Άννα, Τίτο & Φειδία που χθες πήραν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον Μεγάλο μας Τελικό!

Και τώρα, αγαπημένοι μου, η απόφαση για τον Νικητή του Fame Story είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια! ΕΣΕΙΣ θα αποφασίσετε ποιος θα είναι ο Μεγάλος Νικητής μας, μέσα από την ψηφοφορία που έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται τη βραδιά του Τελικού.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή σας στη μεγάλη μας παρέα, μια παρέα Φειμστοριτών που κάθε εβδομάδα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη!

Special thanks στον μοναδικό @lepa_official που ήταν χθες μαζί μας και έχει το χάρισμα να απογειώνει το κέφι κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή!

Σε 6 μέρες ξανά μαζί στον Μεγάλο μας Τελικό! Ανυπομονώ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε ακόμα

Fame Story: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! Ποιοι σπουδαστές εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό;