Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο νέος Έλληνας MasterChef!
Reality TV

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο νέος Έλληνας MasterChef!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο νέος Έλληνας MasterChef!

Ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του reality μαγειρικής

Ο Σταύρος και ο Σταυρής έβαλαν τις ποδιές τους και ρίχτηκαν στη μάχη που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και τον νέο Έλληνα MasterChef.

Πυρετωδώς οι δύο μάγειρες άρχισαν τις ετοιμασίες – χωρίς την παρουσία και των υπόλοιπων παικτών που αποχώρησαν αυτή τη φορά λόγω κορονοϊού – με τα λάθη και τις αστοχίες να μην εκλείπουν αφού ένα λάθος του Σταυρή τον έφερε σε δύσκολη θέση κατά την προετοιμασία των μακαρόν, ενός από τα 4 πιάτα που έπρεπε να ετοιμάσουν.

Παρ΄ όλα αυτά χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του συνέχισε κάνοντας ό,τι μπορεί για να κερδίσει την “κούρσα”.

https://streamable.com/vln08h

Δεν έλειψαν όμως και οι σκηνές που χάρισαν γέλιο στους τηλεθεατές.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στην τελευταία του βεγγέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους πάγκους των παικτών ζήτησε από τον Σταύρο να πει μία ατάκα στην κάμερα, πράγμα που έκανε λέγοντας προς έκπληξη του κριτή:

“Ηρεμία όλα θα περάσουνε και ο ήλιος θα ανατείλει ξανά. Ο πράσινος.”

https://streamable.com/ftk0ya

Ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές τους οι παίκτες πήγαν τα πιάτα τους μπροστά στους κριτές αλλά πρώτα μοιράστηκαν στην κάμερα τα συναισθήματά τους όντας ένα βήμα πριν από τον τερματισμό.

https://streamable.com/xrwsz4

Και κάπως έτσι έφτασε η ώρα του αποτελέσματος.

Οι τέσσερις κριτές υποδέχτηκαν μπροστά τους τον Σταύρο και τον Σταυρή με τον Σωτήρη Κοντιζά να καλησπερίζει στο τελευταίο μισάωρο του επεισοδίου ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό λίγο πριν πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση.

https://streamable.com/90i10o

Για την πρώτη μέρα ο Σταυρής μάζεψε αθροιστικά και από τους 3 κριτές 21/30 βαθμούς ενώ ο Σταύρος 24/30.

https://streamable.com/l2rocm

Προς κορύφωση της αγωνίας πριν συνεχίσουν με τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας μεσολάβησαν δύο διαδοχικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές Σταύρου και Σταυρή στον φετινό διαγωνισμό για να μας θυμίσουν την πορεία τους όλο αυτό το διάστημα.

https://streamable.com/nmlxb7

Περνώντας στη δεύτερη φάση του τελικού η βαθμολογία είχε ως εξής: Ο Σταυρής συγκέντρωσε 22/30 φτάνοντας στους 43 βαθμούς. Ο Σταύρος παίρνοντας το απόλυτο 30/30 έφτασε στους 54 πόντους και αναδείχθηκε ο νέος Έλληνας MasterChef στον 4ο κύκλο του reality μαγειρικής!

https://streamable.com/haar5c

Μάλιστα, πριν προλάβει να τελειώσει καλά καλά η σεζόν για φέτος ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την 5η σεζόν του διαγωνισμού ενημερώνοντας τους νέους επίδοξους σεφ ότι οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει!

https://streamable.com/gf6cyt