Ο Τζέιμς Καφετζής «καρφώνει» την παραγωγή του Survivor
Reality TV

Ο Τζέιμς Καφετζής «καρφώνει» την παραγωγή του Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής «καρφώνει» την παραγωγή του Survivor

Ήταν ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor, αλλά η απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης άλλαξε τις ισορροπίες και τάραξε τα ήρεμα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή που όπως όλα δείχνουν δεν έφυγε από το παιχνίδι και με τις πιο φιλικές σχέσεις με την παραγωγή του ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης που ήταν και από τους πρώτους που δέχθηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι, έχει αφήσει αρκετές αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε από την παραγωγή και δεν χάνει ευκαιρία να μιλά ανοιχτά (όσο ανοιχτά μπορεί φυσικά) για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτήν τη φορά μάλιστα με αφορμή το σχόλιο ενός χρήστη του twitter «κάρφωσε» για μια ακόμη φορά την παραγωγή.

«Τρέφατε και ‘σεις κρυφές ελπίδες, όταν ρωτούσε ο Λιανός ποιος παίκτης τους έλειψε, να πούνε (αν και δεν υπήρχε ελπίδα) έστω και για πλάκα, “ε μας έλειψε και ο Τζέιμς”; Έτσι για να ακουστεί το όνομα, το τιμημένο, στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού», ανέφερε το σχόλιο στο twitter, με τον Τζέιμς να δίνει την αιχμηρή απάντησή του: «Παίκτης που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το όνομα μου».