Όλγα Πηλιάκη: «Αν φεύγαμε τη νύχτα και καταστρώναμε σχέδια τότε πρέπει να είμαι πάρα πολύ χάλια στην στρατηγική!»
Reality TV

Όλγα Πηλιάκη: «Αν φεύγαμε τη νύχτα και καταστρώναμε σχέδια τότε πρέπει να είμαι πάρα πολύ χάλια στην στρατηγική!»

Όλγα Πηλιάκη: «Αν φεύγαμε τη νύχτα και καταστρώναμε σχέδια τότε πρέπει να είμαι πάρα πολύ χάλια στην στρατηγική!»

Η Όλγα Πηλιάκη μίλησε στην εκπομπή Fay's time μετά την αποχώρηση της απο το Survivor

Η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s time μετά την αποχώρηση της απο το Survivor και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, τον Αλέξη Παππά και τις φήμες για τις… νυχτερινές, παρασκηνιακές βόλτες.

«Είμαι χαρούμενη που γύρισα, η αλήθεια είναι ότι δεν στεναχωρήθηκα και τόσο πολύ που αποχώρησα. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να καταφέρω να μείνω έστω και μια εβδομάδα. Μπήκα με τον σκοπό να προσπαθήσω. Προσπάθησα να είμαι θετική και ευγενική προς όλα τα παιδιά.

Ευτυχώς που αποχώρησα με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν θα το άντεχα να φύγω με μονομαχία. Ο τραυματισμός μου υπήρχε ήδη. Είχα πραγματικά καταπονήσει πολύ τον αυχένα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα αγωνίσματα φέτος. Έκανα την υπέρβαση και η αγωνία του γιατρού ήταν ότι αν πέσω και χτυπήσω ίσως ο τραυματισμός μου να ήταν πολύ πιο σοβαρός από ένα άλλο παιδί», ανέφερε αρχικά.

«Έχω ακούσει ότι πολλοί παίρνουν κάποια ”props” από την παραγωγή για να κάνουν εξάσκηση αλλά μετά τα βρίσκει η παραγωγή και τα παίρνει πίσω. Είχα βρει και εγώ κάτι, ξέβρασε η θάλασσα μια χτένα την ώρα που έπλενα τα πιάτα, την πήρα κατάφερα να χτενίσω τα μαλλιά μου μια φορά και μετά τη βρήκε και μου την πήρε η παραγωγή», αποκάλυψε.

Στην συνέχεια έπειτα από ερώτηση για τον Αλέξη Παππά,  προσπάθησε να αναλύσει το προφίλ του πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται, τι είπε:

«Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι αυτό που βλέπετε. Τις στιγμές που κάναμε παρέα πίσω από τις κάμερες είδα ότι έχει πάρα πολύ χιούμορ γιατί εγώ δεν το γνώριζα από πριν τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι πολύ κρίμα που δεν φαίνεται ποσό χιούμορ έχει και ο ίδιος έχει επιλέξει να φανεί μόνο αυτή η πλευρά του».

Ακόμη για τις φήμες που ακούστηκαν ότι ανήκε στην παρέα που έφευγε τα βράδια από την καλύβα, δήλωσε:

«Αν φεύγαμε τη νύχτα και καταστρώναμε σχέδια τότε πρέπει να είμαι πάρα πολύ χάλια στην στρατηγική. Γιατί τα παιδιά που κάναμε παρέα με ψήφισαν. Όλοι μαζί καθόμασταν κάπου πιο έξω από την καλύβα, στην παραλία που πηγαίναμε μια με δυο φορές τη βδομάδα, καθόμασταν δέκα μέτρα μπροστά από την καλύβα, όποτε δεν ξέρω αν εννοεί κάτι άλλο…».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Πηλιάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor