Ορέστης Τσανγκ: Αποκάλυψε ποιος ήταν ο πιο γκρινιάρης παίκτης στο Survivor που συμμετείχε
Reality TV

Ορέστης Τσανγκ: Αποκάλυψε ποιος ήταν ο πιο γκρινιάρης παίκτης στο Survivor που συμμετείχε

Ορέστης Τσανγκ: Αποκάλυψε ποιος ήταν ο πιο γκρινιάρης παίκτης στο Survivor που συμμετείχε

Τι είπε στις Roomies για την πείνα και τους φετινούς αγαπημένους του παίκτες

Καλεσμένος στις Roomies ήταν σήμερα ο Ορέστης Τσανγκ και μίλησε για τις δυσκολίες του Survivor, τον παράγοντα «πείνα» που παίζει καθοριστικό ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης και τους φετινούς παίκτες. Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε μάλιστα ποιος ήταν ο πιο γκρινιάρης παίκτης στο Survivor που συμμετείχε και ο ίδιος.

«Η πείνα είναι τόσο πραγματική που δεν μπορείτε να φανταστείτε, συν-υποφέρω μαζί με τα παιδιά», ανέφερε ο Ορέστης σχολιάζοντας την δυσκολία του ριάλιτι επιβίωσης και έδειξε πόση ποσότητα ρυζιού αντιστοιχεί στους παίκτες.

«Το ριάλιτι είναι έντονο γιατί λείπει το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είναι τόσο δυνατοί οι παίκτες», ανέφερε και σχολίασε: «Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος παίκτης και στα συμβούλια είναι αιχμηρός. Ο Κόρο ήταν πολύ δυνατός παίκτης έχει κάνει όμως μια μεγάλη καμπή αγωνιστικά. Ακόμα όμως είναι πολύ αρχή. Ο Κοψιδάς έχει αθλητική παιδεία, όμως στις σκέψεις του ενοχλεί κάποιους. Δεν είμαι υπέρ αυτών που τον ψηφίζουν για αποχώρηση».

Και συνέχισε: «Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι το καρντάσι από τη Θεσσαλονίκη και τον στηρίζουμε. Ο Λιανός έχει φανεί αντάξιος στην αναδοχή».

Για την τελική τριάδα είπε: «Είχα στοιχηματίσει στην Κάτια, αλλά πιστεύω ότι ο Τζέιμς και ο Κόρο θα είναι στην τελική τριάδα».

Τέλος, ο Ορέστης Τσανγκ αποκάλυψε τον πιο γκρινιάρη παίκτη στο Survivor που συμμετείχε: «Ο Βασάλος είναι φίλος μου, αλλά ήταν γκρινιάρης. Όταν τρως 2000 θερμίδες την ημέρα και πρέπει να φας μια κούπα ρύζι, είναι λογικό».

https://streamable.com/9505v4