Παναγιώτης Τζαμαλής: «Πήρα 10 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef. Η περισσότερη ώρα στο παιχνίδι ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες»
Reality TV

Παναγιώτης Τζαμαλής: «Πήρα 10 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef. Η περισσότερη ώρα στο παιχνίδι ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες»

Παναγιώτης Τζαμαλής: «Πήρα 10 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef. Η περισσότερη ώρα στο παιχνίδι ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες»

Τα είπε όλα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και το μπέρδεμα της Κατερίνας Καραβάτου

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε στους «Κου Κου» μετά την αποχώρησή του από το ΜasterChef και μίλησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο για το παιχνίδι.

«Η Μαρίνα ήταν ένα άτομο στο σπίτι που την περισσότερη ώρα την περνούσε μόνη της. Καθόταν στο δωμάτιό της και άκουγε μουσική, δεν ενοχλούσε κανέναν. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι κάνει δεν κάνει καλά. Τύχαιναν μέρες που η Κωνσταντίνα ερχόταν σε μένα και τον Παύλο γιατί βαριόταν με τη Μαρίνα. Στο δωμάτιο της Μαρίνας δεν υπήρχε κουτσομπολιό. Ο χαρακτήρας της Μαρίνας ήταν απλά μπροστά στην κάμερα. Δεν ήταν στο δωμάτιό της. Δεν οργάνωνε επιτελικά σχέδια ποιος θα διώξει και ποιον θα κρατήσει» είπε.

Ο Παναγιώτης μίλησε και για τον Παύλο και το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει κάποια σχολή μαγειρικής.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα, οπότε οι άνθρωποι να ασχολούνται με την μαγειρική δεν γίνεται να μην τον ξέρουν. Ο πατέρας του τον έπαιρνε από μικρό παιδί μαζί του. Ο Παύλος ήταν ο μόνος που μου απαντούσε τις μαγειρικές ερωτήσεις. Σαν μάγειρας βοηθούσε τον πατέρα του από παιδί και έμαθε αυτά που έμαθε. Δεν σπούδασε, δεν είπε ότι τα ξέρει όλα» είπε ενώ η Κατερίνα Καραβάτου μπερδεύτηκε και τον αποκάλεσε… Παύλο.

https://streamable.com/7zpmej

Τζιοβάνι ή Μαργαρίτα θα στήριζε για τον τελικό; «Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση. Έχουμε έναν Τζιοβάνι που είναι οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, θα ήταν ωραίο ένας Ιταλός να πάρει το έπαθλο. Από την άλλη έχουμε τη Μαργαρίτα που είναι πολύ καλή μαγείρισσα και νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να δούμε πρώτη φορά να βγαίνει νικήτρια μια κοπέλα. Υπάρχει ο καημός αυτός του κόσμου. Ξέρω γυναίκα που βγάζει δουλειά για 10 άντρες» είπε.

«Πήρα 10 κιλά όταν έκλεισαν τα εστιατόρια, πήρα άλλα 10 όταν μπήκα στο σπίτι. Τώρα δουλεύω και χάνω» είπε και εξήγησε γιατί.

«Η μαγειρική ήταν πότε 30 λεπτά, πότε 45. Έπρεπε να περιμένουμε καμιά ομαδική για να μαγειρέψουμε 2 ώρες. Η περισσότερη ώρα ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες».

«Ήμουν από τα άτομα που είχα πει ότι μου αρέσει το Ιnstagram. Το προφίλ μου είναι ιδιωτικό διότι θέλω κάθε follower να ξέρω ποιος είναι. Όταν ακολουθείς έναν άνθρωπο έχω ευθύνη να ξέρω και να απαντάω στα μηνύματα. Δεν είμαι ο The Rock!».

«Θα το φτιάξουμε πότε θα ξανάρθω. Εγώ εδώ θα είμαι. Θέλω να έρθω με έναν φίλο μου από το παιχνίδι μη βγαίνω μόνος μου. Απλά θα ήθελα να ξαναβγώ στις κάμερες με τους συναδέλφους μου, να μη βγαίνω πάντα μόνος μου» ήταν η επική του ατάκα.

https://streamable.com/04w1mq