Πάνος Καλίδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor
Reality TV

Πάνος Καλίδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor

Πάνος Καλίδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor

«Ένιωθα περίεργα και ντρεπόμουν»

Για πρώτη φορά ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, ποιος από τους παίκτες γνώριζε με κάποιον τρόπο εκτός παιχνιδιού, αλλά και πώς ένιωσε με τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στενοχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα και ντρεπόμουν», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης και αποκάλυψε πως φεύγοντας του έδωσε η μικρή του κόρη ένα γράμμα και του ζήτησε να το ανοίξει στο αεροπλάνο και αυτό το σκεφτόταν για δυο εβδομάδες.

Για την απόφασή του να αποχωρήσει κι αν το είχε συζητήσει με κάποιον είπε: «Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου είχε πει ότι ήταν κι αυτή πιεσμένη. Και με την άφιξη των νέων παικτών είχε νιώσει καλύτερα».

Και συνέχισε: «Δεν γνώριζα κανέναν, αλλά είχε τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από τους παίκτες. Ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα του Σάκη και τα είχαμε χρησιμοποιήσει σε ένα clip. Η Μαριαλένα έχει έναν σύντροφο έξω που έχει συνεργαστεί με τη γυναίκα μου και ο Γιώργος εργαζόταν σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί κάποια στιγμή. Έκανα παρέα με Σάκη, Μαριαλένα, Ταβλαδάκη και Άλεξ γιατί ήμασταν ηλικιακά ποια κοντά και είχαμε ίδιες απόψεις».

Για τη στιγμή που δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στον τελευταίο κρίσιμο πόντο αγωνίσματος, είπε: «Δεν μπορούσα να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες. Είναι άλλοι γι’ αυτά. Νωρίτερα είχα πει στον Σάκη ότι είχα μια ενόχληση στο γόνατο μου. Το λέει ο Σάκης στον Άλεξ κι εκείνος μου φωνάζει από απέναντι “Το γόνατό σου στον γιατρό”. Είπα τώρα άκουσα καλά ή θα γυρίσω πίσω και θα με κράξουν. Δεν ήθελα να παίξω, ήξερα ότι πάω να παίξω το 10 θα χάσω και ποιος τους ακούει».

Ο ίδιος, βέβαια, εξομολογήθηκε: «Λάθος που δεν ψήφιζα αθλητικά το τελευταίο διάστημα. Εμ, δεν μπορώ να φέρω πόντους για την ομάδα μου, δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Αν ψήφιζα αγωνιστικά θα ψήφιζα τον εαυτό μου»

Για το αν έμαθαν από τους νέους παίκτες τον αντίκτυπο που είχαν στον κόσμο, ανέφερε: «Εγώ δεν ρωτούσα να μάθω πληροφορίες για έξω. Ρωτούσα μόνο αν αρέσουμε στον κόσμο». Ενώ, στην επίμαχη ερώτηση για το ρύζι που έφαγε με την Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Έφαγα δυο φορές με την Κάτια το ρύζι»

Για τη Μαριαλένα είπε: «έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάποιον που την περιμένει και είναι καλά. Αυτά τα χαιρετίσματα μου είπε να στείλω», και για την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη ανέφερε: «Είναι πολύ κοντά αυτά τα παιδιά, είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν και μιλούν και για μια ενδεχόμενη συνεργασία»

Τέλος, για την κριτική που δέχτηκε από τον Αλέξη Παππά, όταν τον χαρακτήρισε «ετοιμόρροπη καραβάνα» ανέφερε: «Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα. Δεν είμαι μικρός. Άρα κι αυτός σε 5-6 χρόνια που με φτάνει θα είναι ετοιμόρροπος;»

https://streamable.com/r9sbp2