Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς από το Love It
Reality TV

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς από το Love It

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς από το Love It

Τι είπαν στον «αέρα» της εκπομπής;

Στην αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, την περασμένη Τετάρτη, σχολίασαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και το κλίμα ήταν άβολο από την αρχή με τον Τζέιμς να μιλά ανοιχτά και να εκφράζει την ενόχλησή του για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί όσο βρισκόταν στο Survivor.

«Έχω την αίσθηση ότι αυτή η τριάδα συνεχίζει το παιχνίδι και εκτός παιχνιδιού. Ήταν απομονωμένοι στο παιχνίδι και νιώθουν ότι πρέπει να απαντήσουν σαν ομάδα απέναντι σε πολλούς εχθρούς. Δεν έχω δει όλες τις εκπομπές, ούτε θεωρώ ότι ο Τζέιμς ήταν ο πιο κακός σαν παίκτης. Αλλά αν δεν έχεις παρακολουθήσει όλες τις εκπομπές και δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει πει ο καθένας, δεν μπορείς να έχεις αυτήν τη στάση», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ανέφερε πως όταν παρουσίαζε το Panorama η Κατερίνα Δαλάκα τον είχε πιάσει και τον είχε ρωτήσει «γιατί έλεγαν άσχημα πράγματα για εκείνη», επισημαίνοντας πως συχνά γίνονται παρεξηγήσεις.

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε εκπομπές. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που αισθάνεσαι άνετα. Απλώς βλέπω να έχει ασχοληθεί πολύ με το τι έχει ειπωθεί για εκείνον και πάει να ζητήσει τον λόγο. Μου αρέσει αυτό που έκαναν τα παιδιά και εκτιμώ ότι χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα για καλό σκοπό, αλλά το άλλο μου φαίνεται μικρότητα», είπε με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε: «Εγώ ξέρω λίγο το παρασκήνιο της αποχώρησης. Απ’ ότι έχω ακούσει. Ο Τζέιμς δεν τα έχει με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά με συνεργάτη της εκπομπής. Του έχουν στείλει μηνύματα για άνθρωπο από την εκπομπή που έχει πει πράγματα για εκείνον».

https://streamable.com/9h743o