Περικλής Κονδυλάτος: «Διαβολική η προσπάθεια της Ανθής να εκμεταλλευτεί ακόμη και την έξοδό μου»
Reality TV

Περικλής Κονδυλάτος: «Διαβολική η προσπάθεια της Ανθής να εκμεταλλευτεί ακόμη και την έξοδό μου»

Περικλής Κονδυλάτος: «Διαβολική η προσπάθεια της Ανθής να εκμεταλλευτεί ακόμη και την έξοδό μου»

Τι είπε για το Survivor, την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Τριαντάφυλλο

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο.

«To Survivor μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Το κυρίαρχο είναι η ταπεινότητα γι αυτά που έχουμε και δεν τα βλέπουμε. Όπως ένα πιάτο ή μια μπουκιά φαί και όλα όσα τα θεωρούμε δεδομένα ότι τα έχουμε και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τα χάσουμε. Δεν είναι τίποτα δεδομένο», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και ανέφερε: «Είχα πει στα παιδιά ότι δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου ξανά να έχω αλαζονική άποψη για τη ζωή και το τι μου ανήκει. Η ζωή είναι διαφορετικό από αυτό που νόμιζα. Λες ότι αυτό που περνάω για μικρό χρονικό διάστημα από επιλογή, άλλοι γεννιούνται μέσα σε αυτό».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Δεν ήμασταν πολύ καλοί φίλοι με την Ανθή. Ήμασταν δυο άνθρωποι με το ίδιο λεξιλόγιο. Δεν περνούσαμε ώρες μαζί, γιατί εγώ δεν περνούσα ώρες με κανέναν. Δεν έχει να κάνει με την Ανθή αυτό, αλλά δεν είχα παρεάκια. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που έκανε κλίκες και παρέες».

Και συνέχισε: «Δεν μπορεί η φιλία με την Ανθή να είναι κάτι ιερό, όταν τις τελευταίες μέρες δεν μου μιλούσε. Η Ανθή είχε μια τάση να κλαίγεται και προσπαθούσα να της πω ότι δεν είναι η καημένη και η κακομοίρα. Στο τέλος, άρχισα να εξαντλούμαι και να της τα λέω όπως τα έχω στο μυαλό μου…

Επίσης θα σεβαστώ να έρθει να μου πει “Περικλή συγγνώμη που δεν σου μιλούσα, τρελάθηκα ή μου γύρισε το μυαλό”. Κι αυτό δεκτό. Το να μην έχει γίνει καμία εξήγηση και να κλαις ενώ ξέρεις ότι ο άλλος είναι προτεινόμενος, αυτό δείχνει ότι ακόμη και στην έξοδο του άλλου προσπαθείς να το εκμεταλλευτείς. Αυτό με πειράζει και το θεωρώ διαβολικό. Η πράξη ήταν διαβολική».

Ενώ, για τον Τριαντάφυλλο είπε: «Με τον Τριαντάφυλλο όταν αρχίσαμε να παίρνουμε ασυλίες ήρθαμε πιο κοντά γιατί κι εκείνος ηρέμησε».

https://streamable.com/6qbngr