Power of Love: Άνευ προηγουμένου καβγάς με Νέρτζη, Παύλο και Ρεγγίνα
Reality TV

Power of Love: Άνευ προηγουμένου καβγάς με Νέρτζη, Παύλο και Ρεγγίνα

Power of Love: Άνευ προηγουμένου καβγάς με Νέρτζη, Παύλο και Ρεγγίνα

Έναν από τους πιο έντονους καβγάδες είδαμε στο χθεσινό Gala του Power of Love. Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Νέρτζη είχαν μια πολύ στενή φιλία, μα τέλειωσε με τον πιο άσχημο τρόπο και συγκεκριμένα με προσβολές και κατηγορίες εκατέρωθεν.

Η αποχώρηση

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, ο Άλεξ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε και βρίσκεται ήδη Θεσσαλονίκη με την Ιόλη. Υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε και η Νέρτζη, αλλά η Ζένια ψηφίστηκε ως η αγαπημένη παίκτρια του κοινού και έσωσε το σπίτι της.

Η μεγάλη διαμάχη

Ο Παύλος είδε στο βίντεο πως η Νέρτζη υποστήριξε τη Ρεγγίνα στα παράπονά της για εκείνον και νευρίασε. Τότε αποκάλυψε πως η Νέρτζη είχε πει πολύ άσχημα λόγια σε εκείνον για τη Ρεγγίνα και μάλιστα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα, δεν είδαμε τη συνομιλία που έβγαλε ο Παύλος μπροστά σε όλους, διότι η παραγωγή έκοψε το γύρισμα.

Ο Παύλος κατηγόρησε τη Νέρτζη με βαρείς χαρακτηρισμούς. Αυτή με τη σειρά της είπε πως διάβασε δημοσιεύματα για τη Ρεγγίνα και απλώς μετέφερε στον Παύλο τη γνώμη της για να τον προστατέψει.

Η Ρεγγίνα ξέσπασε αργότερα με όσα έγιναν και εναντιώθηκε στη Νέρτζη και στην Κατερίνα, η οποία κι αυτή είχε μεταφέρει άσχημα πράγματα στον Παύλο για εκείνη, επειδή είχε διαβάσει η μητέρα της δημοσιεύματα.

Η Ρεγγίνα και η Κατερίνα έβαλαν τα κλάματα με όσα συνέβησαν, ενώ ο Γιάννης μίλησε σε έντονο ύφος για όσα ειπώθηκαν για τη φίλη του, Ρεγγίνα.

Η Νέρτζη έχει απομακρυνθεί πλήρως κι από τον Τζόνι, ο οποίος την ψήφισε προς αποχώρηση.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/828469160870087/