Power of Love – Εξελίξεις: Αποχώρησε και η Κατερίνα από το παιχνίδι!
Reality TV

Power of Love – Εξελίξεις: Αποχώρησε και η Κατερίνα από το παιχνίδι!

Power of Love – Εξελίξεις: Αποχώρησε και η Κατερίνα από το παιχνίδι!

Αποχωρήσεων συνέχεια έχουμε στο Power of Love, το οποίο αποδεικνύεται φέτος πως μόνο παιχνίδι της αγάπης δεν μπορεί να λέγεται.

Η ίντριγκα, οι απειλές, οι έντονοι διαπληκτισμοί, το παρασκήνιο και τα off κάμερας που δίνονται μπροστά στις κάμερες κυριάρχησαν στο φετινό ριάλιτι.

Μάλιστα, απ’ όσα ακούγονται υπήρξαν απιστίες και…”παράνομα” ζευγάρια σε άλλα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης…

Η αποχώρηση της Κατερίνας

Μετά τη Νέρτζη, η Κατερίνα Σαββοπούλου μάζεψε χθες το απόγευμα τις αποσκευές της κι αποχώρησε από την Κωνσταντινούπολη, κλείνοντας αεροπορικό εισιτήριο, δίχως επιστροφή…

Η παίκτρια βρίσκεται στην Αθήνα και επικαλέστηκε λόγους υγείας που την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς και οριστικά από το σπίτι του POL.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We accept the love we think we deserve…. #poweroflove #skaitvgr #tv8

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Savvopoulou (@katerinaki_savv) στις

Η Κατερίνα φαίνεται ότι δέχτηκε αρκετή πίεση καθώς να θυμίσουμε ότι ήταν παίκτρια που προχώρησε σε αποστολή εξώδικου μέσω του δικηγόρου της σε έναν άλλον παίκτη του POL που έφυγε, τον Αντώνη Χρόνη, ο οποίος την κατηγόρησε ότι είχε σχέση έξω από το παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα είχε ξεκινήσει κάτι ερωτικά με τον Παύλο Παπαδόπουλο, εν συνεχεία με τον Παύλο Τερζόπουλο και μετά με τον Bill, με τον οποίο χώρισε.

Αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στη συνέχεια…

Δείτε εδώ ποιοι παίκτες αποχωρούν στα δυο επόμενα Gala.