Power of Love Gala: Αποχώρησε η Ζένια
Reality TV

Power of Love Gala: Αποχώρησε η Ζένια

Power of Love Gala: Αποχώρησε η Ζένια

Gala είχαμε στο Power of Love και έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών ακολούθησε μια ακόμη αποχώρηση, αυτή της Ζένιας.

Πέρα όμως από την τυπική διαδικασία της ψηφοφορίας, οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και με την Μαρία Μπακοδήμου, έφεραν και κάποιες διαφωνίες.

Η απομάκρυνση της Ολυμπίας

Αρχικά, τέθηκε στην κουβέντα η απομάκρυνση της Ολυμπίας από τη Ρένια και τη Ζένια. Όλα ξεκίνησαν από το unfollow της πρώτης στις άλλες 2 κοπέλες.

Πιο αναλυτικά, ο Ίον δέχθηκε μηνύματα από fans που του έλεγαν ότι η Ολυμπία έκανε unfollow τη Ρένια και τη Ζένια. Η ίδια με τη σειρά της το αρνήθηκε αρχικά, αλλά μετά είπε πως αυτό έχει γίνει αυτόματα μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει στο κινητό της. Όπως υποστήριξε, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κοπέλες και θα τις ξανακάνει follow.

Η Ζένια είπε πως εδώ και 2 εβδομάδες η Ολυμπία έχει απομακρυνθεί, ενώ και η Ολυμπία σε άλλα επεισόδια είχε πει πως ίσως να ταιριάζει περισσότερο με τη Νέρτζη και την Άννα, με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά τελευταία.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/2163824240365245/

Η ατάκα της Ζένιας επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως υπάρχει ρήξη, αφού τόνισε πως κάποιοι όταν βλέπουν τα δύσκολα αφήνουν μια φιλία, κάτι που είχε αιχμές για την Ολυμπία…

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/976625419209491/

Το αστείο στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν όταν η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από κάποιους παίκτες να περπατήσουν αγκαζέ υπό τους ήχους ρομαντικών τραγουδιών. Παύλος με Ρένια και Κατερίνα, Αλέξανδρος με Ρένια και Ιόλη και τέλος ο Billy με την Κατερίνα. Οι συμπαίκτες τους μετά ψήφισαν για το ποια ζευγάρια ταιριάζουν και το κλίμα έφτιαξε για λίγο.

Ασυλία ο Τζόνι και η Νέρτζη

Η Άννα και ο Παύλος είχαν ασυλία επειδή ήταν οι πιο αγαπημένοι παίκτες του σπιτιού. Οι παίκτες ψήφισαν ανοιχτά για να προστατέψουν άλλους 2 συμπαίκτες τους. Το κάθε κορίτσι ψήφισε ένα αγόρι με τον Τζόνι και τον Βασίλη να έχουν ισοψηφία. Έτσι, τα αγόρια ψήφισαν μετά ανάμεσα σε αυτούς τους 2, με τον Τζόνι να είναι νικητής.

Μετά το κάθε αγόρι έδωσε μια ψήφο σε μια κοπέλα, με την ψηφοφορία να αναδεικνύει νικήτρια τη Νέρτζη με διαφορά.

Έτσι, λοιπόν, στην ψηφοφορία αποχώρησης οι παίκτες δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τους Παύλο, Τζόνι και τις Άννα, Νέρτζη.

Αποχώρησε η Ζένια

Από την ψηφοφορία αποχώρησης προέκυψαν 2 υποψήφιοι. Από τα αγόρια βγήκε ο Πάνος κι από τα κορίτσια η Ζένια. Ο Πάνος νευρίασε και είπε πως υπάρχει κλίκα ανάμεσα σε Ζένια, Ρένια, Ολυμπία, Ιόλη και θεώρησε άδικο πως τον ψήφισαν, ενώ έκανε παρέα μαζί τους. Από τα κορίτσια ισοψήφησαν η Ζένια και η Ιόλη, αλλά μετά τη δεύτερη ψηφοφορία υποψήφια από το σπίτι των κοριτσιών αναδείχθηκε η Ζένια.

Εν τέλει η Ζένια ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι, διότι ο Παύλος ήταν ο αγαπημένος παίκτης του κοινού κι έτσι έσωσε τον Πάνο.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/2223675711024630/

Σε άσχημη κατάσταση Ρένια και Βασίλης

Και τη δεύτερη κολλητή της έχασε η Ρένια, αφού μετά τη Λένια, αποχώρησε η Ζένια. Όπως είναι λογικό η Ρένια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο Βασίλης που έχασε την κοπέλα του. Η Ρένια μάλιστα ζήτησε παρακαλώντας από τη Ζένια να πάρει τη θέση της και να φύγει αυτή, αλλιώς της είπε να φύγουν μαζί, κάτι που η Ζένια το αρνήθηκε.

Ο Billy με τη σειρά του ξεκίνησε καβγά κατηγορώντας τον Παύλο ότι είναι πονηρός και δημιουργεί ραδιουργίες. Οι τόνοι ανέβηκαν και μια νέα κόντρα ξέσπασε.