Power Of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε
Reality TV

Power Of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε

Power Of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε

Οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στο Power Of Love είναι πάρα πολλές. Μετά την αποχώρηση της Νέρτζη (παρά το γεγονός ότι ήταν η αγαπημένη παίκτρια του κοινού), έφυγε χθες και ο Παύλος (δεύτερος αγαπημένος παίκτης).

Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε ο καινούριος παίκτης, ο Πάνος, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στον Φίλιππο από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους.

Η αφιέρωση του Πάνου

Ο καινούριος παίκτης, ο Πάνος, δηλώνει τραγουδιστής κι έδειξε την προτίμησή του στη Ραφαέλα -πώς αλλιώς;- αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι. Συγκεκριμένα, είπε ακαπέλα το «Για κάποιο λόγο γίναν όλα» και πήρε θερμό χειροκρότημα από τους συμπαίκτες του.

https://www.instagram.com/p/BtyU9ltIiSJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Η αποχώρηση του Παύλου

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας και το ότι πρέπει να αποχωρήσει ο Παύλος, έκανε ένα τελευταίο κόκκινο δωμάτιο με την Κατερίνα, που είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη που αποχωρεί ο Παύλος. Εκείνος είναι σίγουρος ότι θα «προσέχει» τα κορίτσια ο Τζόνι για όσο καιρό θα λείπει. Η αγαπημένη του, του λέει ότι πλέον έχει αρχίσει και τον καταλαβαίνει για όσα τις έλεγε για τις κλίκες στο παιχνίδι.

Ο Παύλος λέει πως όταν επιστρέψει δεν θέλει να βρει μόνο 1-2 άτομα από αυτούς που εκτιμάει και να έχει μείνει μόνο η «κλίκα». Ο παίκτης θα πάει σπίτι να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Η Κατερίνα συγκινήθηκε πολύ μιας και μέσα σε δύο μέρες έφυγαν και ο Παύλος, αλλά και η φίλη της η Νέρτζή.

Δείτε το τελευταίο κόκκινο δωμάτιο των δύο παικτών.

Η αρνητική ψηφοφορία

Αν ένα πράγμα είναι αυτό που κάνει την «κλίκα των Ρένια-Ζένια-Λένια-Φίλιππου» να ανησυχεί είναι ότι άνοιξε στη σελίδα του παιχνιδιού και αρνητική ψηφοφορία. Μπορεί, λοιπόν, ο Παύλος και η Νέρτζη να αποχώρησαν επειδή έτσι ήθελαν οι συμπαίκτες τους, αλλά τώρα η παραγωγή του παιχνιδιού πετάει το «μπαλάκι» στο κοινό και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει από δω και στο εξής.