Power Of Love: Η αποχώρηση σοκ της Νέρτζη
Reality TV

Power Of Love: Η αποχώρηση σοκ της Νέρτζη

Power Of Love: Η αποχώρηση σοκ της Νέρτζη

Το επεισόδιο του Power Of Love της Δευτέρας, το περίμεναν με αγωνία οι φίλοι του παιχνιδιού. Ο λόγος; Η παίκτρια που ψήφισαν ως την αγαπημένη τους, Νέρτζη, θα έβλεπε ξανά τον αγαπημένο της, Τζόνι.

Η μεγάλη επιστροφή

Η επάνοδος του Τζόνι στο σπίτι των αγοριών του Power Of Love, όπως ήταν αναμενόμενο, τάραξε τις ισορροπίες στο σπίτι. Ο Αλέξανδρος με τον Παύλο, που είναι και κολλητοί του Τζόνι, τον υποδέχτηκαν με μεγάλες αγκαλιές, σηκώνοντάς τον ακόμα και στα χέρια.

Από την άλλη, η τριάδα Φίλιππου, Ίονα και Αντώνη σχεδόν δεν χαιρέτησε τον παίκτη που μπήκε μετά από 2 εβδομάδες απουσίας στο παιχνίδι. Μάλιστα, υπάρχουν πλάνα που δείχνουν τον Αντώνη να κάνει γκριμάτσες την ώρα που ο Τζόνι μετακίνησε τη φωτογραφία του.

Γέλιο προκάλεσε η φράση του Τζόνι «να μαγειρέψω ή θα μαγειρέψετε καμιά ψηφοφορία;». Αυτό που δεν είχε καταλάβει την ώρα που το έλεγε ήταν ότι αυτό ακριβώς που «ευχήθηκε» θα γινόταν λίγο αργότερα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/2176317305721696/

Η αποχώρηση και το συγκινητικό «αντίο»

Λίγο μετά την πρώτη συνάντηση των Τζόνι-Νέρτζη μετά από 2 εβδομάδες, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μία από τις κοπέλες θα έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του Power Of Love, μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες.

Απόφαση τα κορίτσια δεν πήραν, μιας και η Λένια με τη Νέρτζη ήρθαν ισόπαλες. Το αποτέλεσμα βγήκε από την ψηφοφορία των αγοριών, με τη Νέρτζη -παρά το γεγονός ότι βγήκε η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού- να είναι εκείνη με τις περισσότερες ψήφους.

Μετά την απόφαση αυτή, πολλοί παίκτες εκνευρίστηκαν από το αποτέλεσμα. Περισσότερο από όλους ο Παύλος, ο οποίος τα έβαλε και με τον Αλέξανδρο, που αντί να ψηφίσει τη Λένια, ψήφισε τη Ρένια.

Τζόνι και Νέρτζη έκαναν ένα συγκινητικό κόκκινο δωμάτιο, με το Τζόνι να της λέει ότι θα την υπερασπίζεται όσο εκείνη θα λείπει από το σπίτι, ενώ λίγο αργότερα τον έπιασε το παράπονο που τους χωρίζουν ακόμη μια φορά, ενώ δεν έχουν καταφέρει να γνωριστούν ακόμη.

Η Νέρτζη φοβάται μήπως αυτοί οι απανωτοί «χωρισμοί» τους κάνουν κακό και δεν καταφέρουν ποτέ να είναι μαζί, αλλά ο Τζόνι την καθησύχασε.

Δείτε περισσότερα στο βίντο:

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/2785361871476158/