Power Of Love: Ο χωρισμός λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου
Reality TV

Power Of Love: Ο χωρισμός λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου

Power Of Love: Ο χωρισμός λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου

Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύ δύσκολες κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στο σπίτι του Power Of Love. Στο χθεσινό επεισόδιο, μπορεί κάποιες παρεξηγήσεις να λύθηκαν, όμως ένα ζευγάρι σταμάτησε να είναι μαζί.

Αντώνης – Ρένια: Τίτλοι τέλους (;)

Ο Αντώνης με τη Ρένια ήταν το πρώτο ζευγάρι που ήρθε κοντά στο φετινό Power Of Love. Ωστόσο, όλο αυτό έφερε ιδιαίτερη πίεση στην 22χρονη παίκτρια. Μετά από συζήτηση που είχε με την κολλητή της, Λένια, αποφάσισε να πει στον Αντώνη ότι «θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί τη σχέση τους και να μείνει μόνη».

Όταν η Ρένια αποφάσισε να του μιλήσει στο κόκκινο δωμάτιο, η Ζένια τη συμβούλευσε «να δαγκώσει τη γλώσσα της για να μην κλάψει». Ο 20χρονος Αντώνης δεν έδειξε να καταλαβαίνει τι του έλεγε. Λογικό, μιας και η Ρένια έλεγε ότι θέλει το χρόνο της γιατί είναι πιεσμένη, αλλά δεν του έλεγε και ευθέως να χωρίσουν.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

https://streamable.com/jxx70

Αλέξανδρος: Σφύριξε κι έληξε

Ο Αλέξανδρος μετά την κόντρα του με την Άννα στο gala της περασμένης Κυριακής και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον της, αποφάσισε χθες να της ζητήσει συγγνώμη. Η ευαίσθητη παίκτρια κατάλαβε από την αύρα του ότι της έλεγε την αλήθεια και τον συγχώρεσε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

https://twitter.com/PowerofLoveGR/status/1095704002463961089