Power of Love: Λύγισε η Ρένια όταν είδε τον πατέρα της
Reality TV

Power of Love: Λύγισε η Ρένια όταν είδε τον πατέρα της

Power of Love: Λύγισε η Ρένια όταν είδε τον πατέρα της

Επικοινωνία με τους γονείς τους είχαν οι παίκτες στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love. Όσοι δεν είχαν μιλήσει την πρώτη φορά, είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν τους γονείς τους.

Πρώτη μίλησε η Άννα με την μητέρα της από την Κύπρο και η συζήτηση στράφηκε και στον Βασίλη, ενώ στη συνέχεια η μητέρα της Ολυμπίας έταξε στον Ίωνα να του φτιάξει σπιτική τυρόπιτα.

“Αν καταφέρεις Μαρία να της βρεις άνδρα εκεί μέσα, λαμπάδα θα σου ανάψω” είπε η μητέρα της Άννας στην Μαρία Μπακοδήμου, με αρκετή δόση χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/BuobG5loH2i/

Λύγισαν Ρένια και Μαρία-Σοφία

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Ρένια είδε τον πατέρα της στην κάμερα. Η παίκτρια έβαλε τα κλάματα, αφού της λείπει ποτέ ο πατέρας της. “Δεν της λέω ποτέ τι να κάνει, διότι οι συνθήκες την έχουν ωριμάσει από μικρή. Θέλω να πω στα παιδιά να ερωτευτούν ασύστολα είτε μέσα είτε έξω από το παιχνίδι” είπε συγκεκριμένα.

Η Κατερίνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη μητέρα και την αδερφή της, η οποία είναι σε χρόνια σχέση με έναν Πόντιο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Μαρία Μπακοδήμου που τόνισε ότι η Κατερίνα είχε ξεκινήσει κάτι από τον Παύλο.

Μπορεί να είναι λίγες ημέρες στο ριάλιτι, αλλά η Μαρία-Σοφία είχε επικοινωνία με τη μητέρα της που, όπως είπε, δεν περίμενε λόγω του κλειστού χαρακτήρα της να έμπαινε στο παιχνίδι. “Είναι αυθεντική και ειλικρινής” είπε και τότε η παίκτρια έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση.