Power of Love – Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές
Reality TV

Power of Love – Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Power of Love – Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Ολοκληρώθηκε και το φετινό ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες φόρεσαν τα καλά τους, τα χαμόγελά τους, άφησαν τις κόντρες, τις προδοσίες, τα πικρόχολα σχόλια κι ότι άσχημο έγινε εκτός πλατό, μαζί με τα κινητά τους τηλεφώνα, τα οποία κράτησε η παραγωγή για να μη διαρρεύσουν spoilers.

Η Άννα, η Ρένια, η Ζένια, η Ρεγγίνα, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλος, ο Βασίλης κι ο Τζόνι ήταν οι οκτώ φιναλίστ του φετινού Power of Love.

https://www.instagram.com/p/By8GK5NoNMK/

Στην πλειοψηφία τους οι παίκτες ήταν από την πρώτη ημέρα στο σπίτι, πέραν του Τερζόπουλου και της Ρένιας που μπήκαν αργότερα, ενώ από την οκτάδα μόνο ο Βασίλης, η Άννα και η Ρένια δεν έφυγαν ποτέ από αρνητική ψηφοφορία και ήταν όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι!

Στο Gala είδαμε στη μια πλευρά τους οκτώ φιναλίστ και τους τέσσερις που δεν έφτασαν τελικό, αλλά δεν αποχώρησαν, δηλαδή τους Bill, Χριστίνα, Εύα και Αλέξανδρο. Οπότε η ψηφοφορία έγινε συνολικά από 12 παίκτες. Το κάθε σπίτι ψήφισε θετικά και για κορίτσι και για αγόρι. Η ανάδειξη των νικητών έγινε με συμψηφισμό της ψηφοφορίας του σπιτιού και με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Οι παίκτες με τις περισσότερες ψήφους πήραν τον αριθμό 4 και εκείνοι με τις λιγότερες πήραν τον αριθμό 1.

Τετραπλή ισοψηφία τα κορίτσια

Τετραπλή ισοψηφία είχαμε στην ψηφοφορία του σπιτιού για τα κορίτσια. Και τα τέσσερα κορίτσια πήραν από τρεις ψήφους η καθεμία, οπότε το αποτέλεσμα κρίθηκε αποκλειστικά από τον κόσμο.

Τζόνι ψήφισε το σπίτι

Ο Τζόνι αναδείχθηκε ο παίκτης με τις περισσότερους ψήφους από την ψηφοφορία του σπιτιού, αφού πήρε πέντε ψήφους. Τρεις ψήφους συγκέντρωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος κι από δυο ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Βασίλης αντίστοιχα.

Η νικήτρια του Power of Love

Από την ψηφοφορία του κόσμου τις λιγότερες ψήφους πήρε η Ρεγγίνα. Τέσσερεις βαθμούς πήρε από το σπίτι, μια από τον κόσμο, συγκεντρώνοντας συνολικά πέντε βαθμούς. Στην τρίτη θέση η Ρένια βρέθηκε με έξι βαθμούς.

Η κόντρα έγινε ανάμεσα στη Ζένια και την Άννα. Η Άννα ήταν η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού αφού πήρε τις περισσότερες ψήφους του κόσμου και συγκέντρωσε οκτώ βαθμούς έναντι επτά της Ζένιας.

Ο νικητής του Power of Love

Ο παίκτης με τον χαμηλότερο βαθμό από τις ψήφους του κοινού είναι ο Τζόνι, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά έξι βαθμούς. Βγήκε δηλαδή πρώτος στην ψηφοφορία του σπιτιού και τελευταίος σε αυτή του κόσμου! Ο παίκτης αναφέρθηκε στον παιδικό του φίλο και περσινό νικητή, Πάνο Ζάρλα και δάκρυσε!

Ο Βασίλης συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς συνολικά και ο Παύλος Τερζόπουλος που μάζεψε συνολικά πέντε πόντους

Μεγάλος νικητής ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος που συγκέντρωσε οκτώ βαθμούς.