Πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη
Reality TV

Πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη

Πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day

Τη γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του MasterChef στο Star και ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισε για την προσεγμένη εξωτερική της εμφάνιση. Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι που μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε πως έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

«Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη μου. Είχα διάφραγμα και κόγχες και ένα σπασμένο κόκκαλο. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά επειδή δούλευα συνέχεια δεν είχα βρει χρόνο, γιατί πρέπει να μείνεις αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα, να μπορείς να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Ακόμη δεν έχω επανέλθει, είμαι πρησμένη και φαίνονται οι μελανιές», αποκάλυψε η Ασημίνα του MasterChef.

Αναφερόμενη στο ριάλιτι μαγειρικής είπε: «Με βοήθησε η συμμετοχή στο MasterChef γιατί άνοιξε πολλές πόρτες. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα εμείς που μαγειρεύουμε. Ανήκουμε στην κουζίνα. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί ή όχι στην αγορά. Φτιάχνεις όνομα στον μαγειρικό κύκλο. Θα μου άρεσε να είμαι σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο σε κάτι που με εκφράζει. Δεν με ενδιαφέρει να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Είμαι ένα χρόνο ζευγάρι με τον σύντροφό μου και είμαστε καλά».