Ραμόνα: Η δικτατορία στη Ρουμανία και η απώλεια της μητέρας της
Reality TV

Ραμόνα: Η δικτατορία στη Ρουμανία και η απώλεια της μητέρας της

Ραμόνα: Η δικτατορία στη Ρουμανία και η απώλεια της μητέρας της

Όσα εξομολογήθηκε η παίκτρια στο Big Brother

Το διάγραμμα της ζωής της έκανε η Ραμόνα στο Big Brother. Συγκίνησε και εξομολογήθηκε τα πιο σημαντικά περιστατικά της ζωής της.

Η παίκτρια για αρχή ξεκίνησε να εξιστορεί τα πρώτα της χρόνια στη Ρουμανία: «Όταν γεννήθηκα υπήρχε ακόμα δικτατορία στη Ρουμανία. Θυμάμαι οι γονείς μου πήγαιναν πολύ νωρίς για να αγοράσουν προϊόντα γιατί υπήρχαν ουρές. Τότε όμως υπήρχε μια ολοκληρωμένη οικογένεια.

Το 2004 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ήμουν στο Λύκειο και έμαθα ότι η μητέρα μου πρέπει να πάει στο Βουκουράστη για μια εγχείρηση. Κάτι μου έλεγε ότι πρέπει να πάω μαζί της. Πήγα τη βρήκα και άρχισα να ανησυχώ γιατί κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που μας εξηγούσε ή μας έκρυψε τόσα χρόνια.

Γυρίζοντας στο σπίτι κατάλαβα ότι ο πατέρας μου είχε πάρει την κατηφόρα. Είχε αρχίσει να πίνει, να τζογάρει, να μιλάει με άλλες γυναίκες. Μια φορά ήμουν μόνη στο σπίτι και άρχισε πάλι καβγάς. Πήγε μπροστά στη μαμά μου και άρχισε να φωνάζει. Θυμάμαι ότι τον έπιασα από την μπλούζα και τον έβγαλα από το δωμάτιο. Έφυγε από το σπίτι…».

Το 2005 έφυγε στην Ιταλία και εργάστηκε στη φροντίδα ηλικιωμένων. «Δεν ήταν εύκολο για εμένα. Εκεί ερωτεύτηκα για πρώτη φορά. Έκανα την πρώτη μου σχέση αλλά τελείωσε άσχημα. Οι γονείς του δεν με ήθελαν γιατί δεν σπούδαζα. Τότε αποφάσισα να φύγω».

Το 2006 ήρθε με τα αδέρφια της στην Ελλάδα και βρήκαν δουλειά. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησαν τα δύσκολα. «Πήγαμε να δούμε τη μαμά μου και τη βρήκαμε σε άσχημη κατάσταση. Μίλησα με τον γιατρό της και μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει η επέμβαση της μαμάς μου. Γύρισα Ελλάδα και δούλευα όλη μέρα. Λίγες μέρες αργότερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μαμά μου έχει φύγει».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: