Σάκης Κατσούλης: Η απάντηση της αδελφής του στον Νίκο Μπάρτζη και η αιχμηρή ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη
Reality TV

Σάκης Κατσούλης: Η απάντηση της αδελφής του στον Νίκο Μπάρτζη και η αιχμηρή ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Σάκης Κατσούλης: Η απάντηση της αδελφής του στον Νίκο Μπάρτζη και η αιχμηρή ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Τη δική της ενοχλημένη απάντηση στα υπονοούμενα του Νίκου Μπάρτζη για τον Σάκη Κατσούλη στο «Σου Κου Family» έδωσε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» η αδελφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν» είπε ο Νίκος Μπάρτζης, προκαλώντας ερωτηματικά.

«Αν ήμουν μια γυναίκα που έχει υποστεί όλα αυτά που λένε για τον Σάκη, ακόμη και στην άκρη του κόσμου να ήμασταν, δεν θα τον πλησίαζα. Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο», απάντησε  χαρακτηριστικά η αδελφή του Σάκη Κατσούλη.

Και συνέχισε: «Τη Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω. Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα. Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά».

Ωστόσο, με το μέρος του Νίκου Μπάρτζη τάχθηκε φυσικά η Άννα Μαρία Βέλλη που απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην Αντελίνα Βαρθακούρη και την Ιωάννα Μαλέσκου, όσον αφορά στη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη.

Μέσα από μια σειρά από tweets, στο προσωπικό της προφίλ στα social media, η Άννα Μαρία είπε:  «Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβούνται να μιλήσουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα».

https://streamable.com/lret3c