Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις και επίσημα ως ο παρουσιαστής της «Φάρμας»
Reality TV

Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις και επίσημα ως ο παρουσιαστής της «Φάρμας»

Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις και επίσημα ως ο παρουσιαστής της «Φάρμας»

Η αποχώρηση από το Survivor, οι σχέσεις με τον Acun Ilıcalı και η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν τον Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή τους για να μιλήσει για την παρουσίαση της «Φάρμας» αφού και επίσημα πια ανακοινώθηκε η παρουσία του στο τιμόνι του νέου ριάλιτι.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Acun Ilıcalı μετά την αποχώρησή του από το Survivor και τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή.

Φυσικά, ήταν η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα που έφερε τα πάνω – κάτω στα όσα ετοίμαζε και γι΄αυτό ακριβώς το κλίμα μέχρι σήμερα με την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης παραμένει θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γελάω μέχρι τα αυτιά για τη “Φάρμα”. Με τον Acun είμαστε φίλοι απλά κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών και δεν συνδέονται το ένα με το άλλο. Μάθαμε ότι η Χριστίνα είναι έγκυος σε δίδυμα κιόλας. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση αλλά έκανα μία σκέψη. Είπα σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα είμαι 60 χρονών θα θυμάμαι πίσω την τέταρτη φορά που πήγα στο Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Κι εκείνη τη στιγμή είπα ότι θα μείνω στην Ελλάδα», ανέφερε.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί τον νέο κύκλο του Survivor και αυτό γιατί του λείπει το περιβάλλον και το όλο concept.

https://streamable.com/qmd1ud

Μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την εκλεκτή της καρδιάς του μέχρι να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να έρθει μία εγκυμοσύνη στις ζωές τους.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός αλλά μετά ήρθε και τα ξεχνάς όλα».

https://streamable.com/a4tu6t

Λίγο αργότερα, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία αποκάλυψε πώς ακριβώς έμαθε για τη διπλή εγκυμοσύνη της Χριστίνας.

https://streamable.com/395un3