Σε απόγνωση οι παίκτες του GNTM με την ακαταστασία στο σπίτι
Reality TV

Σε απόγνωση οι παίκτες του GNTM με την ακαταστασία στο σπίτι

Σε απόγνωση οι παίκτες του GNTM με την ακαταστασία στο σπίτι

«Θα νευριάσω και θα δείξω ένα άλλο πρόσωπο»

Η ακαταστασία στο σπίτι του GNTM συνεχίζεται. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη Μαριαγάπη να ξενυχτάει καθαρίζοντας την κουζίνα και γράφοντας ένα γράμμα στους συμπαίκτες της.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε πάλι τη Μαριαγάπη μαζί με τον Εμμάνουελ και την Παρασκευή να προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη.

Αντίθετα η Ρασέλ, ο Δημοσθένης και ο Έντουαρντ χαλάρωσαν στο δωμάτιό τους κατηγορώντας τους συμπαίκτες τους. «Η Μαριαγάπη γιατί δεν τον άδειασε; Α, θα τη μαλώσω», είπε μεταξύ άλλων η Ρασέλ ειρωνευόμενη τη συμπαίκτριά της.

«Με προβληματίζει η κατάσταση της κουζίνας. Δεν μου άρεσε η εικόνα της κουζίνα, γενικά είναι ακατάστατη. Προσπαθώ να είμαι αδιάφορος γιατί αν κάτσω και ασχοληθώ θα νευριάσω και θα δείξω ένα άλλο πρόσωπο», είπε ο Εμμάνουελ, με τον Έντουαρντ να του απαντάει: «Δεν θα λύσεις εξίσωση, πάρε ένα πανάκι και καθάρισέ την».

«Εγώ από χθες το βράδυ είδα τα σκουπίδια έξω που ήταν χάλια. Βγήκα και σήμερα το πρωί, εντάξει, όλα κομπλέ, εκεί ήταν ακόμα, μου ήταν αδιάφορο», τόνισε ο Έντουαρντ.

«Εντάξει, τι είναι αυτό; Γιατί δεν τα μαζεύουν; Αυτό δεν είναι ακαταστασία, είναι βρωμιά», είπε η Παρασκευή εκνευρισμένη στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο: