Σοφία – Big Brother: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Κεχαγιά»
Reality TV

Σοφία – Big Brother: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Κεχαγιά»

Σοφία – Big Brother: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Κεχαγιά»

Τι θα γίνει πια με αυτό το love story;

Μία ζέστη, μία κρύο μας πηγαίνει το περιβόητο love story ανάμεσα σε Δημήτρη και Σοφία στο Big Brother.

Μετά τον χτεσινό τους καυγά απόψε είδαμε μία κίνηση αυτοθυσίας του παίκτη ως προς την τραγουδίστρια. Της αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Μεγάλο Αδελφό να του στερήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί για την ασυλία ώστε σε αντάλλαγμα να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με τη μητέρα και την αδερφή της που ζουν στη Γερμανία.

Δυστυχώς, του βγήκε ξινή η πρωτοβουλία αφού η Σοφία όχι μόνο διαφώνησε με την κίνησή του αλλά μπήκε σε σκέψεις για τις προθέσεις του.

https://streamable.com/ss7f2w

Αργότερα όμως δήλωνε στον Big Brother ότι μπορεί και να είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη χωρίς να το ξέρει…

«Δεν έχει υπάρξει στιγμή που να έχει έρθει και να μου πει “είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Μπορεί να είμαι κι εγώ ερωτευμένη με τον Δημήτρη, δεν ξέρω, τι να σου πω τώρα. Μπορεί πολλά… Μπορεί και τίποτα. Μπορεί να βγούμε από αυτή την πόρτα και να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ».

https://streamable.com/z9yca1

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να ζητήσει τη γνώμη του ίδιου του Δημήτρη για το αν πιστεύει ότι η Σοφία είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο ίδιος του απάντησε “όχι” αλλά μετά μιλώντας πάλι διφορούμενα δεν έσβησε το ενδεχόμενο να τους δούμε κάποια στιγμή και αλλιώς ενδεχομένως μετά το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

https://streamable.com/sp4050