Σοφία Παυλίδου: «Παρεξηγημένοι οι Βασίλης, Ντούπης, Κυριακή – Με έχει διχάσει ο Στράτος»
Reality TV

Σοφία Παυλίδου: «Παρεξηγημένοι οι Βασίλης, Ντούπης, Κυριακή – Με έχει διχάσει ο Στράτος»

Σοφία Παυλίδου: «Παρεξηγημένοι οι Βασίλης, Ντούπης, Κυριακή – Με έχει διχάσει ο Στράτος»

Πώς σχολίασε τη ζωή στη «Φάρμα» και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολλιδά

Την αποχώρησή της από τη «Φάρμα» ανακοίνωσε το Σάββατο η Ειρήνη Κολλιδά, αφήνοντας άπαντες άφωνους με την απόφασή της.

Η Σοφία Παυλίδου, η οποία έζησε μαζί της για τρεις εβδομάδες, μίλησε για την κίνηση αυτή, αλλά και για το πώς βλέπει πλέον τους παίκτες μετά τη δική της έξοδο.

«Με την Ειρήνη είχαμε γνωριστεί πριν γίνει το lockdown, γιατί έκανε τις δημόσιες σχέσεις σε μια παράσταση που ήμουν. Τη συμπαθώ πάρα πολύ και ο χαρακτήρας της μου ταιριάζει. Δεν μας αρέσουν οι καυγάδες και η αρνητική ενέργεια. Ήταν μια παρουσία που έφερνε την ισορροπία», δήλωσε η ηθοποιός στο «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για το πώς παρακολουθεί το παιχνίδι τώρα που είναι εκτός:

«Θα ήθελα να είμαι εκεί να επεμβαίνω, τώρα που το βλέπω απ’ έξω. Είναι πάρα πολύ ωραίο. Είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι και για αυτούς που είναι μέσα και για τον κόσμο που το παρακολουθεί. Θα έμπαινα ξανά γιατί τα αγαπάω τα παιδιά. Τώρα για πρακτικά θέματα δεν ξέρω, γιατί τα αγόρια μου δίνουν Πανελλήνιες. Έλεγαν ότι με έβλεπαν, αλλά δεν νομίζω ότι παρακολουθούσαν».

Για τη σχέση Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου: «Είναι υπερβολικός ο Μιχάλης να περιμένει ότι ο Στράτος θα είναι σε διαφωνία με τον Βασίλη. Ο Βασίλης χάρηκε πραγματικά. Είναι παρεξηγημένο παιδί και ο Ντούπης και η Κυριακή. Είναι πολύ καλά παιδιά και μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να φτάσουν στον στόχο. Ο Στράτος με έχει διχάσει με τη συμπεριφορά του. Με τον Βασίλη δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέσεις αλλά δεν βάζει και κάποια όρια. Έχει την αγάπη του κόσμου και δεν φοβάται. Ο Στράτος αυτό είναι, δεν είναι επιτηδευμένο. Έχει συνέχεια εναλλαγές. Δεν βαριέσαι ποτέ μαζί του».

Για το ζευγάρι Κυριακή – Ντούπης: «Νομίζω ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι. Εκείνη είναι συνέχεια από πίσω του».

Η Σοφία Παυλίδου παρουσίασε και το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, «Η τέλεια απόδραση», την οποία παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. «Έχει πολύ ενδιαφέρον και αγωνία. Η Άννα είναι πολύ καλή και φυσικά ο Χρήστος, όπως πάντα».

https://streamable.com/5wpzdr