Αυτό δεν το περιμέναμε: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι των Kardashians!
Reality TV

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι των Kardashians!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι των Kardashians!

H ανακοίνωση της «momager», Kris Jenner

Σαν βόμβα ήρθε η ανακοίνωσης της Kris Jenner, της αποκαλούμενης momager των Kardashians και των Jenners, στην οποία οφείλεται ένα από τα εμπορικότερα ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης, ότι αυτό ολοκληρώνει τον κύκλο του.

«Με βαριά καρδιά πήραμε την απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετίσουμε το Keeping up with the Kardashians. Mετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και άλλες παραγωγές, είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια, στα καλά και στα άσχημα, στην ευτυχία, τα δάκρυα, τις σχέσεις και τα παιδιά.

Θα κρατάμε ως φυλαχτό τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η Kris Jenner που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον παραγωγό και συνέταιρό τους, Ryan Seacrest ενώ όπως ανακοίνωσε, η τελευταία σεζόν του ριάλιτι θα παιχτεί στις αρχές  του 2021.

Η ιδέα και οι ζωές που άλλαξαν

Η ιδέα της δημιουργίας ενός οικογενειακού reality ήρθε το 2006, όταν η Jenner έδειξε ενδιαφέρον να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με την οικογένειά της. Ο παραγωγός Ryan Seacrest, ο οποίος έχει τη δική του εταιρία παραγωγής, αποφάσισε να αναπτύξει την ιδέα της, έχοντας στο μυαλό του το δημοφιλές οικογενειακό reality show “The Osbournes”.

Προσέλαβε έναν cameraman για να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας Κardashian-Jenner και να τους μαγνητοσκοπήσει όσο θα απολάμβαναν ένα κυριακάτικο μπάρμπεκιου. Αργότερα, ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με το κανάλι E! Entertainment, το οποίο τελικά ενέκρινε το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Τον Αύγουστο του 2007, ανακοινώθηκε ότι η οικογένεια Κardashian-Jenner θα πρωταγωνιστούσε σε ένα οικογενειακό ριάλιτι ή αλλιώς μια νέα μη σκηνοθετημένη οικογενειακή κωμική σειρά, παραγωγής του Seacrest.

Το ριάλιτι με τίτλο Keeping Up with the Kardashians έκανε πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 2007, εστιάζοντας στις ζωές των μελών της οικογένειας, με πιο βασικές πρωταγωνίστριες τις αδελφές Kim, Κourtney και Khloe.

Στις 24 Αυγούστου 2017, ανακοινώθηκε ότι η οικογένεια με το κανάλι υπέγραψαν συμφωνία ύψους 150.000.000 δολαρίων.

To συγκεκριμένο ριάλιτι έχει δεχτεί χιλιάδες σχόλια αρνητικά και θετικά, το δεδομένο είναι όμως ότι εκτίναξε τη δημοτικότητα των μελών της οικόγενειας Κardashian-Jenner και κυρίως τους λογαριασμούς τους.

Διαφημίζοντας τα προϊόντα τους, οι αδελφές Κardashian-Jenner φιγουράρουν στις λίστες του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής.

Τα τελευταία χρόνια όμως, η οικογένεια φαίνεται να περνά ιδιαίτερα δύσκολα.

Η Κourtney χώρισε, με τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick, να μπαινοβγαίνει στην απεξάρτηση, ο αδελφός τους Rob αποχώρισε από το ριάλιτι για να ξαναβρεί τον εαυτό του και να παλέψει με τον διαβήτη.

Η δε Kim αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με τον γάμο της ενώ σοκ για την οικογένεια ήταν η ανακοίνωση του Bruce Jenner ότι αλλάζει φύλο.

Στο ποστ της η Kim ομολογεί ότι χωρίς το ριάλιτι δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα και πως θα χρωστά για πάντα σε όσους έπαιξαν ρόλο στο να διαμορφωθούν οι καριέρες και οι ζωές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η Κhloe επιφυλάχθηκε να γράψει περισσότερα τις επόμενες μέρες γιατί δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις