Ο Σωκράτης και η Κυριακή του Power of Love στο Znews: “Σε ένα trash παιχνίδι υπάρχουν ξεχωριστές προσωπικότητες”
Reality TV

Ο Σωκράτης και η Κυριακή του Power of Love στο Znews: “Σε ένα trash παιχνίδι υπάρχουν ξεχωριστές προσωπικότητες”

Ο Σωκράτης και η Κυριακή του Power of Love στο Znews: “Σε ένα trash παιχνίδι υπάρχουν ξεχωριστές προσωπικότητες”

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και Κυριακή Τσανικίδη αποτελούν το ένα από τα δύο ζευγάρια του πρώτου Power of Love που παραμένουν ακόμα μαζί. Το Σάββατο 2 Μαρτίου μάλιστα είχαν επέτειο ενός χρόνου.

Το Znews επικοινώνησε με το ζευγάρι και μας μίλησαν τόσο για τη σχέση τους, όσο και για το φετινό Power of Love.

https://www.instagram.com/p/BizXvNXAO7d/

“Οι σχέσεις μας ήταν αληθινές”

Όπως μας είπε η Κυριακή, έχουν προγραμματίσει ένα ταξίδι στο Λονδίνο σε 2 εβδομάδες, καθώς ανήμερα της επετείου τους ήταν ο αρραβώνας της αδερφή της.

“Είμαι ευτυχισμένη που έχω στο πλευρό μου τον Σωκράτη. Έναν άνδρα που με κάνει να νιώθω ασφάλεια και αγάπη. Ήταν το μεγάλο κέρδος μου από το Power of Love, γιατί εκεί γνώρισα τον άνθρωπό μου. Είμαστε ένα χρόνο μαζί και περνάμε υπέροχα” είπε για τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/BphsaVunSOW/

Όσον αφορά το Power of Love η Κυριακή είπε πως της λείπει αρκετά το παιχνίδι και ότι της άρεσε πολύ η Κωνσταντινούπολη. “Ήταν μια εμπειρία ζωής για εμένα γιατί έμαθα πολλά και γνώρισα τον Σωκράτη. Έκανα φιλίες, πήρα εμπειρίες και μαθήματα. Μου λείπουν πολλά πράγματα, τα γυρίσματα, οι βόλτες στην πανέμορφη αυτή πόλη, τα αστεία, οι χοροί μας, όλα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το φετινό Power of Love ανέφερε πως το παρακολουθεί, αλλά δεν της αρέσει τόσο το γεγονός πως υπάρχουν κλίκες και συνεχόμενοι καβγάδες. “Πέρσι ήμασταν όλοι ένα, δεν υπήρχαν εντάσεις, μόνο προς το τέλος λόγω πίεσης. Επίσης ήμασταν αυθόρμητοι και οι σχέσεις μας ήταν αληθινές, δεν φιληθήκαμε από την πρώτη εβδομάδα” μας είπε χαρακτηριστικά.

“Σε ένα τόσο trash παιχνίδι γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου”

Ο Σωκράτης μας μίλησε και αυτός με τη σειρά του για τη σχέση του με την Κυριακή, αλλά και το Power of Love.

Ένας χρόνος με την Κυριακή. Περίμενες ότι στο Power of Love θα έκανες μια τόσο δυνατή σχέση;

Όχι, δεν περίμενα ότι θα γινόταν. Περνάμε τέλεια με την Κυριακή, συγκατοικούμε και κλείσαμε ένα χρόνο μαζί. Είναι ό,τι καλύτερο κέρδισα από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/BlQv1IFA7hp/

Μετάνιωσες που συμμετείχες; Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα ξαναπήγαινες;

Δεν γυρίζω τον χρόνο πίσω γιατί έχω αυτό που κέρδισα από το παιχνίδι, την Κυριακή. Είμαι πολύ τυχερός που έχω στη ζωή μου ένα υπέροχο κορίτσι. Με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Οπότε δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο σχετικά με το Power of Love.

Δεν σου λείπει καθόλου δηλαδή;

Κάποια πράγματα ίσως να μου λείπουν, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που με κάνουν να μη θέλω να περάσω ούτε απ’ έξω. Τα έχω αφήσει πίσω μου, όμως.

Πέρσι είχες βγει πρώτος στη ψηφοφορία του κοινού, αλλά δεν κέρδισες. Νιώθεις αδικημένος;

Όχι μόνο στον τελικό, αλλά και σε όλες τις τελευταίες ψηφοφορίες το κοινό με έβγαζε πρώτο. Πήρα τόση αγάπη που νιώθω γεμάτος. Με συγκινεί που ακόμα και σήμερα μου στέλνουν μηνύματα και με σταματούν στον δρόμο και μου λένε όμορφα λόγια. Κι όλα αυτά ενώ ο κόσμος έβλεπε ένα μονταρισμένο επεισόδιο 2-3 ωρών. Μπορεί, δηλαδή, να διαστρεβλωθεί η εικόνα και η προσωπικότητα κάπου με αυτό τον τρόπο, αλλά ευτυχώς ο κόσμος είχε σωστό κριτήριο.

https://www.instagram.com/p/Bj_2SdWA7Zl/

Το φετινό Power of Love πώς το βλέπεις;

Το παρακολουθώ και διαπιστώνω πως δεν είναι τόσο καλό όσο πέρσι. Οι παίκτες ήταν προϊδεασμένοι, αλλά δεν μας είχαν διαβάσει σωστά. Τσακώνονται από την πρώτη εβδομάδα, φιλιούνται αμέσως. Φαίνεται πως ίσως γίνονται επιτηδευμένα πράγματα, ενώ πέρσι ήμασταν αυθόρμητοι. Δεν είχαμε κλίκες. Στο τέλος μετά από τόσο καιρό πίεσης λογικό να βγαίνει ένταση και να γίνονται αντιπαραθέσεις. Είχα διαμάχες προς το τέλος, αλλά ο κόσμος έβλεπε μόνο λίγα πράγματα στα επεισόδια. Δεν έγιναν αυτά που βλέπουμε φέτος. Σε ένα τόσο τρας ριάλι υπάρχουν προσωπικότητες που μπορούν να ξεχωρίσουν

Μου στέλνουν μηνύματα fans μου και μου λένε πως υπάρχει ένας “μίμος” μου, δεν θέλω να κατονομάσω. Απλά εγώ ήμουν πολύ του χαβαλέ, της πλάκας, ειδικά στην αρχή, και όχι σοβαροφανής και “τσαμπουκάς”, ούτε ξεκίναγα καβγάδες. Ο αυθορμητισμός όμως είναι κάτι που εκτιμάται από το κοινό.

Με ποιους παίκτες από το φετινό POL θα ήθελες να ήσουν πέρσι μαζί;

Δεν έχω βρει κάποιον που ίσως να ταίριαζε στο περσινό, ίσως 1-2 εξαιρέσεις. Φέτος “χτυπάνε” ζευγάρια στις ψηφοφορίες, μιλάνε άσχημα, είναι άσχημο αυτό. Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τα παιδιά, αλλά ο κόσμος ξεχωρίζει την αλήθεια και την στρατηγική.

Πώς προέκυψε η υποψηφιότητά σου στις δημοτικές εκλογές;

Είχα μια πρόταση από τον Γιώργο Γιαννακόπουλο για να μπω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πολίτες σε Δράση” για τον δήμο Ζωγράφου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και αγαπώ πολύ την περιοχή. Νιώθω έτοιμος ότι μπορώ να βοηθήσω. Η μητέρα μου όταν το άκουσε ήταν κάθετα αντίθετη, ενώ όταν της είπα για το Power of Love δεν ήταν ούτε αρνητική ούτε θετική.

https://www.instagram.com/p/BpmVKSXnH3e/

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτές τις παραδοσιακές βόλτες σε μαγαζιά και πλατείες και να ζητώ ψήφους. Δεν θα παρακαλέσω. Όσοι με ξέρουν είμαι σίγουρος ότι θα με στηρίξουν.

Υπάρχει κάποιο πλάνο να σε δούμε στην τηλεόραση μαζί με την Κυριακή;

Ο χώρος είναι πολύ δύσκολος. Αστέρες της τηλεόρασης με χρόνια παρουσίας είναι τώρα εκτός. Για μας είναι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν υπάρχει αξιοκρατία, γιατί υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση χωρίς κατάρτιση. Εγώ έχω τελειώσει δημοσιογραφία, το ίδιο η Κυριακή και μάλιστα στο Καποδιστριακό. Είχαμε μια σκέψη για ταξιδιωτικό και προχώρησε ως ένα βαθμό, αλλά τελικά δεν έγινε. Υπάρχει ακόμα ένα πλάνο για μια ένθετη εκπομπή σε μια άλλη. Δεν μπορώ ακόμα να πω πολλά.  Επίσης πρέπει να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στο Αθλητικό Μάνατζμεντ στη Σπάρτη.