Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Έχω κάνει τα πάντα για να μπει πάλι στο Survivor»
Reality TV

Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Έχω κάνει τα πάντα για να μπει πάλι στο Survivor»

Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Έχω κάνει τα πάντα για να μπει πάλι στο Survivor»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσαν μια σκληρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν αποκλειστικά στην εκπομπή Fay’s time και απάντησαν στα όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Γιατί υποτιμάει τόσο πολύ τον εαυτό του με την απάντηση αυτή ο Άρης Σοϊλέδης; Πρέπει να ξέρει ότι έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του. Όσους γνωστούς και όσες γνωριμίες είχα, έχω ενοχλήσει όλη την παραγωγή. Ότι μέσον έχω για να μπει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι για μια ακόμη χρονιά, έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω…

Εύχομαι να το καταφέρει για να ηρεμήσουμε! Ξέρει πολύ καλά ότι γνωρίζω αν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του. Τι να πω μαζί του; Πρώτα από όλα με τέτοια θρασύτητα που μίλησε για την υπόληψή μου, για το αν με εκτιμούν ή όχι. Ας έρθει αν θέλει μαζί μου μια βόλτα να κυκλοφορήσουμε έξω στον κόσμο να δει την εκτίμηση μου από τον κόσμο γιατί μάλλον δεν το έχει καταλάβει…», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια συμπληρώνοντας, τον λόγο πήρε η Βρισηίδα Ανδριώτου, τι είπε:

«Δεν τον έχει γνωρίσει τον Σπύρο αλλά θα μπορούσε να μάθει την εκτίμηση του κόσμου από τις 24 φορές που έμεινε ο Σπύρος στο παιχνίδι. Ενώ εκείνος έχασε από το παιχνίδι. Οπότε και μόνο από εκεί θα μπορούσε να το καταλάβει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο για τον Άρη Σοϊλέδη…».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Ο Σοϊλέδης «δικάζει» Μαρτίκα: «Δεν τον έχουν σε υπόληψη» – «Ή μας θεωρεί χαζούς ή είναι χαζός»