Στέλιος Ρόκκος: «Αν φύγει ο Τριαντάφυλλος από το Survivor, θα σταματήσω να το βλέπω»
Reality TV

Στέλιος Ρόκκος: «Αν φύγει ο Τριαντάφυλλος από το Survivor, θα σταματήσω να το βλέπω»

Στέλιος Ρόκκος: «Αν φύγει ο Τριαντάφυλλος από το Survivor, θα σταματήσω να το βλέπω»

Τι αποκάλυψε για την ψυχοθεραπεία που κάνει;

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μελίνα Ασλανίδου, την ψυχοθεραπεία, τη σχέση με τη σύζυγό του Έλενα Γκόφα, αλλά και το… Survivor.

«Με τη Μελίνα θέλαμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια. Τη θεωρώ έναν άνθρωπο του σπιτιού μου. Αγαπιόμαστε πολύ», είπε για τη συνεργασία με τη Μελίνα Ασλανίδου και αποκάλυψε: «έχω απορρίψει πολλές προτάσεις για συνεργασία. Μου έχει πει ο ψυχίατρός μου να το λέω όταν κάνω κάτι καλό και θέλω να πω ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει ο καλύτερος δίσκος που έχω φτιάξει ποτέ στη ζωή μου».

Για την ψυχοθεραπεία ανέφερε: «Την ψυχοθεραπεία δεν την κάνουν οι άρρωστοι, αλλά αυτοί που θέλουν να δωρίσουν κάτι στον εαυτό τους. Το να κάνεις ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο. Το να ξεμπλοκάρεις τον εαυτό σου και να τον αφήσεις ελεύθερο να αγαπήσει και να αγαπηθεί».

«Με τη Λελέ, επειδή είμαστε συνέχεια μαζί, αρπαζόμαστε για κάτι που δεν θυμόμαστε μετά αν μας ρωτήσεις», ανέφερε για τη σύζυγό του και μιλώντας για τα παιδιά του είπε: «Ο ένας μου γιος είναι μουσικός και ο άλλος τραγουδά».

Τέλος, μιλώντας για το Survivor είπε: «Μόνο αυτό βλέπω στην τηλεόραση. Ο καλύτερός είναι ο Τριαντάφυλλος. Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ, αλλά τον λατρεύω. Αν φύγει ο Τριαντάφυλλος θα σταματήσω να το βλέπω. Γελάω πολύ μαζί του. Τώρα έμαθα ότι είναι και Πρόεδρος. Αυτή είναι η ζωή μας. Υπάρχει ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς. Υπάρχουν αθλητές γύρω μας, έξυπνοι, βλάκες, μ@λ@κες. Αν ήταν ο Τριαντάφυλλος θα πήγαινα στο Survivor».

https://streamable.com/nnjtwi