Survivor 2024: Πότε ξεκινάει; Το πρώτο τρέιλερ για την πρεμιέρα, οι νέοι κανόνες, τα ονόματα
Reality TV

Survivor 2024: Πότε ξεκινάει; Το πρώτο τρέιλερ για την πρεμιέρα, οι νέοι κανόνες, τα ονόματα

Survivor 2024: Πότε ξεκινάει; Το πρώτο τρέιλερ για την πρεμιέρα, οι νέοι κανόνες, τα ονόματα

Έρχεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και δεν είναι All Star

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Survivor 2024. Πότε ξεκινάει; Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε την ημερομηνία και το νέο τρέιλερ απλώς επιβεβαίωσε το γεγονός ότι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου θα γνωρίσουμε τους παίκτες, Μαχητές και Διάσημους.

Οι αιτήσεις για το Survivor για την ομάδα των Μαχητών ξεπέρασαν τις 15.000 όπως διαρρέει η παραγωγή και ήδη έχει γίνει η επιλογή τους από τον ίδιο τον παραγωγό που βρέθηκε στην Ελλάδα για τον λόγο αυτό.

Αυτή είναι η υπεύθυνη δήλωση στις αιτήσεις του Survivor 2024

Απλούστατη ήταν η αίτηση για το φετινό Survivor όπως αυτή γινόταν ηλεκτρονικά πριν οι υποψήφιοι Μαχητές περάσουν από κάστινγκ.

Αρχικά κάθε αιτών/αιτούσα έπρεπε να συμφωνήσει με το παρακάτω:

«Ενόψει των έκτακτων συνθηκών και του κίνδυνου μετάδοσης της λοίμωξης COVID-19, (εφεξής η Νόσος) καθώς και του κινδύνου να εκτεθώ και ο ίδιος στην Νόσο, δηλώνω ότι τελώ σε άριστη φυσική κατάσταση και εξ όσων γνωρίζω δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία μου ή/και την υγεία εκείνων που θα έλθω σε επαφή λόγω της συμμετοχής μου στο Πρόγραμμα. Αναλαμβάνω την προσωπική ευθύνη να συμμορφώνομαι πλήρως με όλα τα μέτρα προστασίας, που λαμβάνει η παραγωγή για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου.

Ο ΣΚΑΪ, η Παραγωγή της Εκπομπής και οι συνεργάτες τους δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη της υγείας μου (σωματικής, ψυχικής, συναισθηματικής) που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια παραγωγής της Εκπομπής και κατά τη συμμετοχή μου σ’ αυτή και δεν έχω καμία απαίτηση ή αξίωση (οικονομική ή άλλη) έναντι του ΣΚΑΪ, της Παραγωγής και/ή των συνεργατών τους εξ αυτού του λόγου, άλλως παραιτούμαι ρητά με την παρούσα από αυτές».

Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο στο Survivor 2024;

Τη βασική και μεγαλύτερη αλλαγή την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Στον νέο κύκλο του ριάλιτι δεν θα υπάρχει πλέον ψηφοφορία του κοινού για το ποιος υποψήφιος αποχωρεί.

Αυτό που μένει ίδιο είναι ότι θα υπάρχουν Συμβούλια και υποψήφιοι προς αποχώρηση. H χαμένη ομάδα στα αγωνίσματα θα προχωρά σε Συμβούλιο και οι υποψήφιοι που θα προκύψουν θα μονομαχούν για την παραμονή τους.

Αλλάζουν- εμπλουτίζονται τα αγωνίσματα όπως είναι λογικό.

Ακούγεται επίσης ότι σε σχέση με την κλοπή φαγητού και τα κινητά δεν θα αποβάλλονται πλέον οι παίκτες αν πιαστούν αλλά θα πληρώνουν τσουχτερό πρόστιμο προκειμένου έτσι να αποτραπούν αποτελεσματικά από την παραβίαση των κανόνων.

Αυτόματη αποβολή πάντως και επιστροφή στην Ελλάδα θα παίρνουν οι παίκτες που χειροδικούν.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στο Πρωινό Σουσού, το φετινό Survivor μοιάζει με το αμερικάνικο, όπως πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα και θα είναι παιχνίδι στρατηγικής.

Οι παίκτες που ακούγονται για το Survivor 2024

Τα ονόματα για τους Διάσημους δίνουν και παίρνουν εδώ και εβδομάδες και η λίστα είναι ατελείωτη.

Πρόταση φέρεται να δέχτηκαν: Μαρία Αντωνά, Άρης Σοϊλέδης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Καράβας, Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Αναδιώτης, Βασίλης Πορφυράκης, Αλέξης Παππάς, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Τριαντάφυλλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Fipster.

Μέχρι στιγμής πάντως, παρότι δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, φέρεται βέβαιη η συμμετοχή της Όλγας Πηλιάκη, της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Αυτό που παρατηρήσαμε πάντως όταν ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση είναι ότι το Twitter βούιξε πολύ έντονα υπέρ του ενώ δεν είχε συμβεί προηγουμένως να τρεντάρει τόσο ψηλά κανένα άλλο όνομα.

Ενδιαφέρον έχει δε και ένα ρεπορτάζ του Mega ότι αν ο Χρήστος Δάντης δεχτεί να μπει στο παιχνίδι πιθανότατα να είναι εκείνος που θα εισπράξει και τη μεγαλύτερη αμοιβή!

Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του φετινού Survivor

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Ραγδαίες εξελίξεις – Καταργείται η ψηφοφορία κοινού! Ο Ατζούν δίνει την ημερομηνία της πρεμιέρας