Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες στον Άγιο Δομίνικο
Reality TV

Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Η διαδικασία των αλλαγών και πώς επέλεξαν Γιώργος Κοψιδάς και Τζέιμς Καφετζής

Συμβούλιο… επιλογών ήταν το αποψινό (18/1) στον Άγιο Δομίνικο με τους δύο «αρχηγούς» του Survivor να επιλέγουν τους συμπαίκτες τους που θα απαρτίζουν τις ομάδες τους.

Κάθε ομάδα θα έπρεπε να είχε αναγκαστικά 4 πρώην συμπαίκτες και 4 γυναίκες. Η διαδικασία ξεκίνησε με το κέρμα να δείχνει τον πρώτο που θα επέλεγε. Αυτός ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος επέλεξε τον Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζή πήρε τον Αλέξη Παππά.

https://streamable.com/qajqwk

Όλοι οι παίκτες βρίσκονταν εκτός του χώρου του συμβουλίου και έμπαιναν σε αυτόν όταν τους επέλεγαν οι δύο αρχηγοί.

Οι ομάδες όπως επιλέχτηκαν έχουν ως εξής:

Γιώργος Κοψιδάς: Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελίζαμπεθ, Ασημίνα, Κώστας Παπαδόπουλος. Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη.

Τζέιμς Καφετζής:: Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα, Chris Σταμούλης, Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Πάνος Καλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου.

https://streamable.com/y29rq0

Μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Άννα Μαρία και Ασημίνα, σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν ευχαριστημένοι με τις επιλογές των αρχηγών. Ωστόσο η Ασημίνα δεν έκρυψε τη λύπη της για το γεγονός ότι δεν πήγε στην «μπλε» ομάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος χάρηκε για τη μεταφορά του στους «κόκκινους», αλλά και ο Πάνος Καλίδης που άρχισε τον χαβαλέ με το που φόρεσε την μπλε κορδέλα.

https://streamable.com/f0of5n