Survivor – Spoiler: Αυτές είναι οι δυο νέες ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης
Reality TV

Survivor – Spoiler: Αυτές είναι οι δυο νέες ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor – Spoiler: Αυτές είναι οι δυο νέες ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης

Ποιος παίκτης πήγε πού; Όλα τα ονόματα

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο η τράπουλα μοιράζεται ξανά στο Survivor και οι ομάδες των «Διασήμων» και των «Μαχητών» αποτελούν πια παρελθόν. Οι δυο νέες ομάδες που σχηματίζονται είναι η «Κόκκινη» και η «Μπλε» ομάδα με αρχηγούς τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή.

Οι δυο παίκτες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού κλήθηκαν να επιλέξουν ποιους παίκτες θα έχουν στην ομάδα τους και όπως είδαμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου που κυκλοφόρησε οι νέες ομάδες είναι πια γεγονός.

https://streamable.com/rhooa9

Από τα πλάνα στο συμβούλιο του νησιού μάλιστα, είδαμε και ποιοι παίκτες πήγαν πού κι έτσι οι δυο ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Η «Κόκκινη ομάδα» αποτελείται από τους: Γιώργο Κοψιδά, Τριαντάφυλλο, Σοφία Μαργαρίτη, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλή Κονδυλάτο, Γιώργο Κόρομι, Γιώργο Αναγνωστόπουλο, Ανθή Σαλαγκούδη, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Κώστα Παπαδόπουλο.

Ενώ, η «Μπλε ομάδα» αποτελείται από τους: James Καφετζή, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, Chris Σταμούλη, Νίκο Μπαρτζή, Αλέξη Παππά, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Πάνο Καλλίδη.

Το ενδιαφέρον όμως στο αποψινό επεισόδιο είναι να δούμε πώς έφθασαν ο Γιώργος Κοψιδάς και ο James Καφετζής σε αυτές τις επιλογές.