Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Μαζί με αναψυκτικό και τοστάκια

Ένας μικρός αλλά αρκετά απαιτητικός στίβος μάχης περίμενε τους παίκτες του Survivor για τη διεκδίκηση της πρώτης ασυλίας.

Κόκκινη και μπλε ομάδα έπρεπε να περάσουν διάφορα εμπόδια και στη συνέχεια να πετύχουν πέντε στόχους στη σειρά για να μείνουν ασφαλείς και να απολαύσουν και το έπαθλο φαγητού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους «κόκκινους» δεν αγωνίστηκε η Καρολίνα, η οποία αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα στο πόδι.

Ο αγώνας

Η πρώτη αναμέτρηση ήταν αυτή ανάμεσα σε Γιώργο Κόρομι και Αλέξη Παππά με τον πρώτο να πετυχαίνει το 1-0. Το 2-0 για τους «κόκκινους» πέτυχε η Σοφία Μαργαρίτη απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη «μάχη» ανάμεσα σε Γιώργο Κοψιδά και Τζέιμς Καφετζή, νικητής ήταν o Γιώργος για το 3-0. Ο Πάνος Καλίδης αγωνίστηκε απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο και ηττήθηκε, για το 4-0.

https://streamable.com/0l8hr5

Μαριάνθη και Άννα Μαρία Βέλλη μπήκαν στον στίβο μάχης με τη δεύτερη να μειώνει σε 4-1. Ο Παύλος Γαλακτερός νίκησε τον Νίκο Μπάρτζη για το 5-1 και ο Τριαντάφυλλος το 6-1 κόντρα στον Chris Σταμούλη.

Η Ελένη Χαμπέρη αγωνίστηκε με αντίπαλο τη Μαριαλένα. Η μπλε ομάδα μείωσε σε 6-2. ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε το 7-2 απέναντι στον Γιώργο Ταβλαδάκη. Η Νικολέττα αγωνίστηκε απέναντι στη Χριστίνα και έγραψε το 8-2. Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε το 9-2 για την κόκκινη ομάδα.

https://streamable.com/5mahxm

Το 9-3 έκανε το Τζέιμς Καφετζής απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο και η Άννα Μαρία το 9-4 κόντρα στη Νικολέττα. Το τελικό 10-4 πέτυχε ο Ηλίας Μπόγδανος.

https://streamable.com/v1s7az