Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας
Reality TV

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας

Έσπασε το σερί!

Αγώνισμα επικοινωνίας ήταν το σημερινό για το Survivor και τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Σε περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, οι παίκτες θα έβλεπαν φωτογραφίες και γράμματα από φίλους, ενώ σε περίπτωση νίκης των μπλε, οι παίκτες θα έκαναν live texting, δηλαδή θα αντάλλασσαν μηνύματα με φίλους.

Όλα αυτά συνοδευμένα από ένα μεγάλο κομμάτι παστίτσιο και έναν καφέ.

Ο αγώνας

Το πρώτο ματς στη λασπωμένη πίστα ξεκίνησε με τους Γιώργο Κόρομι και Τζέιμς Καφετζή, με τον πρώτο να πετυχαίνει την πρώτη νίκη για την ομάδα του. Νίκος Μπάρτζης και Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον δεύτερο να σημειώνει το 2-0 για τους «κόκκινους».

Η Καρολίνα πέτυχε το 3-0 απέναντι στην Άννα Μαρία, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς «έγραψε» το 4-0 απέναντι στον Αλέξη Παππά.

https://streamable.com/4x8nlt

Στον στίβο μάχης πήραν θέση ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης, με τον δεύτερο να μειώνει σε 4-1. Η Μαριαλένα πέτυχε το 4-2 κόντρα στην Ελένη και ο Παύλος Γαλακτερός το 5-3 απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τη νίκη κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο για το 5-3.

https://streamable.com/jm1cew

Η Νικολέττα ηττήθηκε από τη Μαριαλένα, με την μπλε ομάδα να μειώνει σε 5-4 και ο Σάκης πέτυχε την ισοφάριση και το 5-5 απέναντι στον Γιώργο Κόρομι. Στη μονομαχία Μαριάνθης και Άννας Μαρίας, νικήτρια ήταν η πρώτη για το 6-5. Ο Γιώργος Κοψιδάς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του απέναντι στον Τζέιμς σημειώνοντας το 7-5.

https://streamable.com/atewk2

Ο Σάκης Κατσούλης μείωσε σε 7-6 κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο και η Καρολίνα νίκησε την Άννα Μαρία για το 8-6. Ο Τζέιμς επικράτησε του Ηλία Μπόγδανου για το 8-7, με τον τραγουδιστή να ξεσπά πάνω σε έναν κουβά. Ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε το 8-8 για την μπλε ομάδα κόντρα στον Γιώργο Κόρομι.

https://streamable.com/bjissa

Η Μαριαλένα έπαιξε κόντρα στη Μαριάνθη και ηττήθηκε, με τη δεύτερη να «γράφει» το 9-8. Τελευταία και μεγάλη νίκη για την κόκκινη ομάδα έδωσε ο αρχηγός της, Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος πέτυχε το 10-8 κόντρα στον Αλέξη Παππά.

https://streamable.com/dwdjdv