Survivor: Αυτοί «σκότωσαν» τα πλακάκια του Άγιου Δομίνικου και πήραν τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Αυτοί «σκότωσαν» τα πλακάκια του Άγιου Δομίνικου και πήραν τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Αυτοί «σκότωσαν» τα πλακάκια του Άγιου Δομίνικου και πήραν τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας

Μεγάλη νίκη για τη μία ομάδα που συν τοις άλλοις θα γευτεί και ένα απολαυστικό δείπνο!

Αγώνισμα για την ασυλία και έπαθλο φαγητού είχε το σημερινό… πρόγραμμα στο Survivor, με τους παίκτες να βρίσκονται σε έναν στίβο μάχης που θα έπρεπε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να παίξουν μαζί με κύβους και τοτέμ για να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Τα πλακάκια που έπρεπε να σπάσουν στο τέλος ήταν το εισιτήριο για την ασυλία και το ζεστό φαγητό που περίμενε τους παίκτες.

Ο αγώνας

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Δημήτρης Μακρόπουλος ήταν το πρώτο ζευγάρι του αγωνίσματος ασυλίας, με τον Ηλία να πετυχαίνει το 1-0. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έπαιξε κόντρα στον Αλέξη Παππά και πέτυχε το 2-0 με ιδιαίτερη ευκολία στον στόχο. Καρολίνα και Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκαν αντιμέτωπες με την Καρολίνα να κάνει το 3-0.

https://streamable.com/81rcx6

Ο Τζέιμς Καφετζής φορώντας την μπαντάνα του στο κεφάλι για να μην καίγεται από τον ήλιο, αγωνίστηκε κόντρα στον Γιώργο Κόρομι και μείωσε σε 3-1 για την μπλε ομάδα. Ο Νίκος Μπάρτζης ηττήθηκε από τον Γιώργο Κοψιδά με τους «κόκκινους» να γράφουν το 4-1. Ο Γιώργος αφιέρωσε τη νίκη στην Καρολίνα και ο Νίκος τα έβαλε με τους συμπαίκτες του.

Στην κόντρα ανάμεσα σε Μαριάνθη και Μαριαλένα η πρώτη πέτυχε το 5-1.

https://streamable.com/mkgq4m

Σειρά για τους Chris Σταμούλη και Περικλή Κοδυλάτο να παίξουν στον περίπλοκο στίβο μάχης, με τον Chris να μειώνει σε 5-2. Τριαντάφυλλος και Πάνος Καλίδης, οι δύο «Τιτάνες» του Survivor μονομάχησαν, με τον Ντάφυ να ξεχύνεται στην πίστα. Ο Καλίδης ωστόσο πέτυχε το 5-3 και έβγαλε κι εκείνος τα πιστόλια του για να «πυροβολήσει» τον αντίπαλό του.

Η Ανθή Σαλαγκούδη των πολλών λαθών ηττήθηκε από την Άννα Μαρία Βέλλη η οποία έκανε το 5-4.

https://streamable.com/ixi9ab

Ο Κώστας Παπαδόπουλος νίκησε τον Πάνο Καλίδη για το 6-4 και πήγε στον Δημήτρη Μακρόπουλο να του εξηγήσει ότι… μπορεί. Ο Αλέξης Παππάς μείωσε σε 6-5 για τους «μπλε» απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά. Η Καρολίνα σημείωσε το 7-5 απέναντι στη Μαριαλένα.

https://streamable.com/1rj7p9

Τριαντάφυλλος και Τζέιμς Καφετζής βρέθηκαν απέναντι με τον δεύτερο να μειώνει σε 7-6. Στη μάχη ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη νικητής βγήκε ο Νίκος που ισοφάρισε σε 7-7.

https://streamable.com/hvydqe

Άννα Μαρία Βέλλη και Μαριάνθη Κάσδαγλη κοντραρίστηκαν με την Άννα Μαρία να βάζει τους «μπλε» μπροστά για το 8-7. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε το 8-8 απέναντι στον Δημήτρη Μακρόπουλο. Η Καρολίνα πέτυχε το 9-8 για τους «κόκκινους» απέναντι στην Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε το 10-8 και πήρε τη νίκη για την ομάδα του κόντρα στον Αλέξη Παππά.

https://streamable.com/7lt5r1