Survivor: Αυτός είναι ο νικητής του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας
Reality TV

Survivor: Αυτός είναι ο νικητής του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας

Survivor: Αυτός είναι ο νικητής του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας

Έπεσαν κορμιά στον στίβο μάχης

Αγώνισμα ασυλίας για δεύτερη ημέρα είχε απόψε το Survivor, με τους παίκτες να παλεύουν για το πολυπόθητο κολιέ που θα τους στείλει για αρχή στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Στον αγώνα της Δευτέρας νικητής ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεύτερος έχει βάλει πλέον στόχο να κερδίσει τις δύο ασυλίες που απομένουν για να περάσει απευθείας στον ημιτελικό και να βγει από τη δύσκολη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους υπόλοιπους τέσσερις, με τον Κόρο να είναι πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο.

Ο αγώνας

Περίπλοκο και απαιτητικό το σημερινό αγώνισμα για τους πέντε Survivors που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο και στην πίστα μπήκαν πρώτοι ο Σάκης με τη Μαριαλένα. Από το πρώην ζευγάρι, νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Μαριαλένα, αφήνοντας τον Σάκη με 5 ζωές. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νίκησε τη Μαριαλένα και ο Σάκης τον Κόρο. Ο Ηλίας Μπόγδανος έμεινε με 4 ζωές, μετά τις ήττες από Ασημακόπουλο και Κόρομι

https://streamable.com/af8nqf

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φάνηκε ότι είχε βρει τα πατήματά του στον συγκεκριμένο στίβο μάχης, καθώς ήταν ο μόνος που είχε διατηρήσει τις έξι ζωές του, νικώντας μάλιστα τον Κόρομι ο οποίος έμεινε με τρεις. Ο Ηλίας νίκησε τη Μαριαλένα που έμεινε με 4 ζωές, ενώ ο Σάκης «έφαγε» μια ζωή από τον «Ασημάκ», με τους δυο τους να έχουν από πέντε ζωές. Ο Σάκης άφησε με τρεις ζωές τη Μαριαλένα και ο Ηλίας τον Κόρομι με δύο.

Ο Κόρο με δύο ζωές νίκησε τον Σάκη που έμεινε με τέσσερις, την ίδια στιγμή που ο πρώτος νίκησε και τη Μαριαλένα την οποία άφησε με μία ζωή. Πρώτη που βγήκε εκτός παιχνιδιού ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ηττήθηκε από τον Ηλία Μπόγδανο.

https://streamable.com/v0uaub

Δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από τη διεκδίκηση της ασυλίας ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος έχασε την τελευταία του ζωή από τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Σάκης κέρδισε τον Γιώργος Ασημακόπουλο με τους δυο τους να έχουν από δύο ζωές. Οι δυο τους μονομάχησαν για ακόμα μια φορά και ο Ασημακόπουλος τον άφησε με μία ζωή. Στην τελική ευθεία του αγωνίσματος, Ηλίας, Σάκης και Ασημακόπουλος έμειναν με μία ζωή. Στον τελικό έφτασαν οι δύο τελευταίοι, με τον Σάκη να κερδίζει τελικά τη δεύτερη ατομική ασυλία.

https://streamable.com/kr1c7h