Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιον υπέδειξε ο Γιώργος Κόρομι;

Το κολιέ της πρώτης ατομικής ασυλίας του Survivor για αυτήν την εβδομάδα κέρδισε στο αγώνισμα ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μαζί με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο απόλαυσαν και το έπαθλο φαγητού, μαζί με water sports.

Οι τρεις τους βρέθηκαν πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος και από εκεί έκαναν βόλτες με speed boats, όπως επίσης δοκίμασαν να κάνουν μπανάνα και κάτι σαν περιστρεφόμενο καναπέ.

Οι Amigos το απόλαυσαν και γέλασαν με την ψυχή τους, με τον Ασημακόπουλο να είναι εκείνος που δεν μπορούσε με τίποτα να κρατηθεί από τα παιχνίδια και συνεχώς έπεφτε, προσφέροντας γέλιο στους συμπαίκτες του.

https://streamable.com/jmz70d

Το συμβούλιο

Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού κάλεσε ο Γιώργος Λιανός τους πέντε παίκτες του reality επιβίωσης, με τον Γιώργο Κόρομι να είναι εκείνος που έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Φυσικά, ο Κόρο δεν θα μπορούσε να επιλέξει κανέναν από τους δύο φίλους του, Ηλία και Ασημακόπουλο και αυτό που αναμενόταν ήταν ποιον εκ των Σάκη ή Μαριαλένα θα βγάλει στον τάκο.

Ο Κόρομι επέλεξε να προστατέψει τη Μαριαλένα, καθώς είναι η μόνη κοπέλα που έχει μείνει στο παιχνίδι, βρίσκεται σε αυτό από την αρχή του και όπως είπε, έχει περάσει πολλά και τα κατάφερε. Ως εκ τούτου, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος.

https://streamable.com/byqado