Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τρίτη ασυλία
Reality TV

Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τρίτη ασυλία

Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τρίτη ασυλία

Αναμέτρηση μέχρι τελικής πτώσης

Χωρίς εκπλήξεις και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη να κάνει το τρία στα τρία και για μια ακόμη φορά να αναδεικνύεται ο απόλυτος νικητής της εβδομάδας.

Στα δυο πρώτα αγωνίσματα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού φορώντας το κολιέ ασυλίας και υπέδειξε τους: Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Ασημακόπουλο ως τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ξεκινώντας όμως, το αποψινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός τον ενημέρωσε πως δεν κινδυνεύει να είναι υποψήφιος, αφού οι δυο ασυλίες τον οδήγησαν στο να «κλειδώσει» τη θέση του στην 5άδα.

Εκείνος, ωστόσο, δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί και να παραμείνει καλός στον στίβο μάχης, αλλά και να σώσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το να είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

https://streamable.com/fncrqq

Έτσι κι έγινε. Ο Σάκης ήταν ο απόλυτος νικητής και κέρδισε άξια τη δυνατότητα να επιλέξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.Η τελευταία ααναμέτρηση ήταν ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα που θα είναι και οι δυο επόμενοι αρχηγοί στον αγώνα με τους παίκτες από τη Ρουμανία.

Ιδιαίτερα ανακουφισμένη, μάλιστα η Μαριαλένα είπε στον Σάκη πως χάρηκε που οι δυο τους κέρδισαν και την τρίτη ασυλία και θα είναι ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού.

«Μα να πάρει τρεις ασυλίες«, σχολίασε ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναφέρει: «Ξεφτίλα ρε φίλε».

https://streamable.com/sbb4zr

Οι νέες ομάδες

Οι δυο νέοι αρχηγοί όμως επέλεξαν τις νέες ομάδες τους. Ο Σάκης Κατσούλης κράτησε την κόκκινη μπαντάνα και στην ομάδα του βρέθηκαν η Ελένη χαμπέρη και ο Ηλίας Μπόγδανος. Με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αρχηγός της μπλε ομάδας με τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Όσο για το έπαθλο φαγητού… μαζί με τον Σάκη και τη Μαριαλένα βρέθηκε και ο Κόρομι.

https://streamable.com/akp8ze